Раниери: Ние сме в ШЛ, dilly dang, dilly dong!

16:35
Раниери: Ние сме в ШЛ, dilly dang, dilly dong!
Мениджърът на Лестър Сити демонстрира страхотно настроение преди поредния важен сблъсък на неговия отбор в неделя със Суонзи Сити. "Ние сме в Шампионската лига, dilly dang, dilly dong!" С това Клаудио Раниери разсмя журналистите преди началото на пресконференцията.

Неговият отбор по-рано тази седмица стана сигурен участник в групите на Шампионската лига.

"След като влязохме в ШЛ, сега ще се борим за титлата в Премиършип. Искам да благодаря за изключителната работа на целия персонал на клуба, всеки футболист, запалянко. Невероятно е, че ние можем да станем шампиони. В предстоящия мач ще ни са наложи да се оправяме без Джейми Варди, затова ще пробваме различна стратегия", обяви Раниери.

Той допълни, че в отсъствието на Варди смята да заложи на аржентинеца Леонардо Улоа, който е способен да се справи със задачата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekolog
23.04.2016 08:04

много ясно , че има една загуба и х и тотнъм трябва да бие до края

AC_Milan_92_45
23.04.2016 18:29

па ти ако мислиш, че Тотнъм няма да бие все до края, и кой ще ги спре до края. Лестър по има кой, отколкото Тотнъм. Лестър много тарикатската почна с тяхното 1-0 и си го изядоха предния мач.

ComsteR
23.04.2016 00:30

Изглежда, че се предават...Какво значи ние сме в Шл с 5 точки преднина, 4 кръга преди края?

Ginekolog
23.04.2016 08:03

много ясно , че има една загуба и х бези тотнъм трябва да бие до края

billy_944
23.04.2016 00:37

Това са изказванията му цял сезон,още от първият въпрос за титла към него каза,че целта е ШЛ.До последно отхвръляше това и сега когато и теоритично това е сигурно,няма как да избягва очевидното,но е ясно,че по този сваля напражението от играчите си.Прочети това-онова преди да говориш..