Григор стана почетен гражданин на Хасково

22:41
Григор стана почетен гражданин на Хасково
Обичам моя роден град! Това написа в почетната книга на Хасково най-успелият български тенисист Григор Димитров. Днес именият хасковлия пристигна в родния си град, за да получи званието “Почетен гражданин” на Хасково на изключително емоционална церемония.
 
Десетки фенове на Гришо дойдоха на площадка “Юнак”, за да видят своя идол. Председателят на Общинския съвет Таня Захариева връчи на Григор почетния знак на Хасково. Званието му бе присъдено с решение на Общинския съвет от 31 януари, 2014 година. В сърцата на хасковлии, Григор отдавна е почетен гражданин, каза кметът на Хасково Добри Беливанов. Той му подари картина “По пътя” на друг почетен хасковлия - Иван Чаушев, за да му напомня за родния край. А Димитров записа в почетната книга - “Обичам моя роден град”. Той не успя да скрие емоциите си и дори се просълзи. След официалната част Гришо раздаде десетки автографи на най-верните си фенове. Пред журналисти той заяви, че амбицията му е да спечели турнира в Истанбул.
 
В началото на следващата седмица ракета номер едно стартира участието си в турнира в южната ни съседка. Той изрази съжаление, че все по-рядко може да се връща в България. А относно новия си треньор Франко Давин, който бе с него, сподели, че все повече се сработват заедно. Гришо опроверга слуховете, че се е разделил с Никол Шерцингер. След импровизираната пресконференция той проведе открит урок с тенистите от тенис клуб “Хасково 2015” и от Димитровград. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация