Ван Гаал: Мачът с Кристъл Палас е твърде важен

20:34
Ван Гаал: Мачът с Кристъл Палас е твърде важен
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал няма намерение да дава почивка на някои от основните си играчи в мача срещу Кристъл Палас утре, за да ги запази свежи за предстоящия полуфинал за ФА Къп през уикенда.

Червените дяволи изостават с 4 точки от Манчестър Сити и Арсенал в битката за топ 4 и според Ван Гаал победата в предстоящия двубой е задължителна за неговия тим.

"Трябва да се погледнем и да спечелим този мач. Ако не го спечелим, няма как да се доближим до другите. Мачът с Кристъл Палас е изключително важен, твърде важен, за да правим ротации и да пазим играчите си свежи за ФА Къп", коментира холандският специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
20.04.2016 00:16

Според мен или от мача с Уест Хям или от този срещу Лестър ще загубим точки , а с тях и шанса за топ4. Мен лично няма да ме е яд ако не сме в 4ката , просто защото в целия сезон с нищо не показахме , че заслужаваме да сме там.

Amateur1878
19.04.2016 23:22

Всеки мач ни е важен, Ван Гаале! В такава ситуация сме, че в един мач да загубим точки и се отдалечаваме неимоверно много от 4-тото място. Дали ще е Вила, Палас, Уест Хям, Лестър - няма значение!