Енрике: Играчите са свикнали да са под напрежение

20:32
Енрике: Играчите са свикнали да са под напрежение
"Успокоението ми идва от играчите - те са свикнали да са под максимално напрежение", обяви наставникът на Барселона Луис Енрике преди утрешното гостуване на Депортиво Ла Коруня в междинен кръг от Ла Лига.

В началото на месеца каталунците бяха в серия от 39 мача без загуба и изглеждаха сигурни шампиони, но последователни загуби от Реал Мадрид, Реал Сосиедад и Валенсия стопиха аванса им, а междувременно те отпаднаха и от Шампионската лига. Барселона обаче все още държи съдбата си в ръце и ако спечели оставащите си 5 мача в Примера, ще защити шампионската си титла.

"Успокоението ми идва от играчите - те са свикнали да са под максимално напрежение. Ние обаче сме в ситуация, в която съперниците ни наказват, без да им се налага да правят много. Всичко е в нашите ръце, но сме в много трудна ситуация. Трябва да намерим решение на проблемите си. Трудно е да печелиш далеч от дома, особено в нашата ситуация", коментира Енрике преди визитата в Ла Коруня.

"Ако успеем да обърнем тази ситуация и да станем шампиони, дори не мога да си представя колко голямо парти ще си спретнем. Преди това обаче трябва да спечелим оставащите си мачове", допълни треньорът на каталунците.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация