Левски върна Бистрон в Чехия

19:35
Левски върна Бистрон в Чехия
Ръководството на Левски е договорило трансфера на защитника Давид бистрон в чешкия Виктория П.. Бранителят ще играе в новия си отбор за година под наем, като в договора има опция за закупуването на играча през следващото лято.

Както е известно, Бистрон акостира на Герена в началото на миналия сезон от Баник Острава по настояване на Велислав Вуцов, който тогава водеше "сините".

Чешкият централен защитник обаче не се представи на нужното ниво в Левски и бе нарочен за гонене още в края на сезона, като в началото на предсезонната подготовката вече бившият треньор на Левски Емил Велев налагаше Виктор Генев за партньор на Юсуф Рабех.

След идването на Ратко Достанич нещата за Бистрон не се подобриха и той продължи да е в трансферната листа на столичани, за да дойде офертата на Виктория Пилзен., която ще даде нов шанс на играча да се докаже в родината си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
11.08.2009 20:39

докара го Вили Вуцов *smile* а иначе не е толкова лош просто е ужасно бавен и това му е основния проблем. Висок е и играе добре с глава ама в краката е малко неуриентиран

kampro
11.08.2009 20:35

Сега и Хичо да махнеме във виетнамска Щ дивизия ще бъда много доволен.Не знам кой го довлече,на кого е човек,плаща ли си тоя,но супер бездарен.Не го ли проумяха и ръководство и публика.Да и публика,защото тя е способна да накра Бай Ганьо (Батков) с лозунги и скандиране да го натирят далеч от терените.Горките фенове на отбора който го вземе.

bigred81
11.08.2009 19:45

сетиха се 4е тоя за нищо нестава освен за бустанско плашило