Тотнъм се развихри срещу Стоук и съкрати изоставането си от Лестър (видео)

23:56
Тотнъм се развихри срещу Стоук и съкрати изоставането си от Лестър (видео)
Отборът на Тотнъм Хотспър съкрати изоставането си от лидера Лестър на 5 точки, след като записа категорична победа с 4:0 като гост на Стоук Сити в последния мач от 34-ия кръг на английската Висша лига.
 
Точни за успеха на шпорите бяха Хари Кейн и Деле Али, които отбелязаха по два гола, като вторият можеше да се отличи с хеттрик, но при резултат 2:0 той направи един от най-големите пропуски на сезона.
 
Така тимът на Маурисио Почетино се утвърди на 2-о място в класирането с 68 точки и доближи сензационния водач в класирането Лестър. Стоук Сити пък остава на 9-о място с 47 пункта. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Salient
19.04.2016 10:15

Ако се абстрахираме от приказката, която твори Лестър, несъмнено Тотнъм е най-добрият отбор в лигата в момента. Показателите говорят достатъчно - Спърс имат най-добрата атака, най-добрата защита, най-много точни удари, най-малко допуснати точни удари и разбира се, най-важното от всичко, постоянство. Този отбор олицетворява почти всичко, което трябва да е Юнайтед..

Double_De
19.04.2016 01:51

Преди няколко дена заложих те да са новия Шампион на Англия на коеф 6 + Ливърпул да спечели ЛЕ на коеф 5

Double_De
19.04.2016 15:39

Ще видим времето ще покаже, те и с/у Дортмунд бяха пътници но ги преодоляха. Каквото стане. Според мен си струва риска.

Bitten
19.04.2016 08:39

Да беше изгорил парите по-добре щеше да е. Пуул си отиват на полуфинала.

djarata
19.04.2016 01:44

Тотнъм също правят страхотен сезон ,но повечето хора не забелязват постоянството им и добрата им игра през сезона.

Amateur1878
19.04.2016 10:31

Не забелязват понеже социалните медии са заети да пишат как Варди е новият Меси, Махрез е новият Роналдо, Раниери е новият САФ, а Лестър ще са новите Барселона в евротурнирите. И тъй като масовката си гради мнението на база това какво се пише из социалните медии, резултата е ясен и точен. Нищо против Лестър, разбира се. И те да са шампиони - чудесно! Няма да е незаслужено. Но това тяхното по-скоро ми прилича на лъч светлина и щастливо стечение на обстоятелствата. Не мисля, че догодина ще го повторят и отново ще отидат в борбата за оцеляване. Знам, всички така си казвахме и за този сезон, но все пак. По-скоро е "Всяко чудо за три дни" (един сезон). Докато и преди съм го казвал - ако трябва да избирам кой заслужава повече между Тотнъм и Лестър шампион този сезон, бих избрал Тотнъм. Както казах, при Лестър е някаква приказка. Докато при Тотнъм е градене на отбор и състав от известно време. Губене на ключови играчи, откриване на нови такива, задържане на ключови играчи вече (Кейн и Лорис), напасване, обиграване с млад, перспективен и не толкова известен треньор. Много ми приличат на нас преди време. Показват винаги едно постоянство и винаги са дишали във вратовете на топ 4 отборите. Дори на два пъти завършиха 4-ти, но единият път не стигнаха до ШЛ заради Челси. Просто... това е отбор, който показва постоянен прогрес в представянето си. Не е като Лестър - миналата година борба за оцеляване, тази година борба за титла. По-скоро си мисля, че е късмет, но това само времето ще го покаже. Именно заради това и си мисля, че Тотнъм заслужават най-много титлата предвид развитието през годините. Но, разбира се, и Лестър да са, няма да е незаслужено.

GarethBale3
19.04.2016 00:06

Невероятен отбор направи Почетино, за което шапка му свалям! Много се радвам, че любимият ми отбор се бори за титлата, а с тази игра я заслужава! Успех и на Лестър и на Тотнъм, нека по-добрият победи! *smile*

THFC1882
19.04.2016 00:01

Хубав мач и заслужена победа. Трудно Лестър ще изпуснат титлата , но и 2-рото място е добро начало за този отбор !

П.С. Изоставането е 5 точки не 6