Сол Кембъл преминава в отбор от четвърта дивизия

18:24
Сол Кембъл преминава в отбор от четвърта дивизия
Бившият футболист на Арсенал и Тотнъм Сол Кембъл е близо до трансфер в клуб от четвърта английска дивизия или така наречената Лига 2. Ръководството на Нотс Каунти в лицето на Свен Горан Ериксон е предложило на 34-годишния защитник заплата от 20 хиляди паунда седмично, твърди пресата на Острова.

Както е известно, Каунти бяха закупени от консорциум, притежаван от арабски милиардери и сега целта пред клуба е в следващите четири сезона да вземе четири промоции и да влезе във Висшата лига.

Първата стъпка за това беше привличането на Ериксон като футболен директор в клуба, помагащ за трансферите и развиването на инфраструктурата. Шведът прибира 250 хиляди годишно от собствениците на "свраките" и явно е решил да помогне за развитието на отбора от Нотингам, като привлече един от своите стари познайници от националния отбор на Англия.

Кембъл е свободен агент, след като отказа да поднови договора си с Портсмут и е много възможно да реши да завърши кариерата си в Нотс Каунти.

Междувременно, стана ясно, че Свен Горан Ериксон е извадил 500 хиляди паунда, за да привлече младия вратар на Манчестър Сити Каспер Шмайхел. Ериксон налагаше сина на Петер Шмайхел, докато водеше "гражданите", така че в следващите няколко дни е доста вероятно и този трансфер да бъде финализиран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alex_su
11.08.2009 22:15

много добър играч и много сърцат.винаги ще го уважавам. *thumb_up* *stop*