Италианци искат звезда на ЦСКА под наем

17:13
Италианци искат звезда на ЦСКА под наем
Италианският Реджина е отправил официална оферта за бранителя на ЦСКА Иван Иванов. Отборът от Серия "Б" искал да вземе русокосия защитник за една година под наем.

Скаути на отбора от област "Реджо Ди Калабрия" са наблюдавали изявите на Иванов по време на победата на армейците с 5:0 над Локомотив Пловдив, съобщава "Дарик". Съгледвачите са останали много доволни от качествата на играча и на следващия ден в офиса на "червените" е постъпила официална оферта.

От ръководството на ЦСКА обаче, категорично са отхвърлили предложението, тъй като опцията да дадат един от най-добрите си играчи под наем точно преди мачовете с Динамо Москва не им се сторила изгодна.

Все пак, се очаква при евентуална оферта за закупуването на защитника от италианския клуб, "армейците" да склонят да продадат Иван Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
12.08.2009 04:21

пак ли ти бе ... тъп, но упорит левскаре ? Бахти болния мозък си ти ей .. няма такъв .. ходи се лекувай бе пич .. ти си в напреднала фаза болен .. наистина .. сериозно ти е положението и си обърни внимание, ако вече не е станало късно ..

Поне го искат от големи първенства, а не като твойте кумирчета от левскито, които ги искат по Турция, Израел, Китай и т.н ... и от тях нищо не става .. само срам и в националния и в левскито... земи си стой на село в обора .. и не говори за Европа, ЦСКА и т.н .. далече си от тях .. тъп, но упорит фенчо *lol*

Futbulfen
11.08.2009 23:42

Иван няма да успее в Европа помнете ми думата..той е футболист тип леке,манекенче, на което дали ще биеш или напротив му е се едно.Сега в отборчето ви е звезда,но излезе ли в чужбина ще лъсне като монета.Виж , може да се надявате да го шитнете и да земете некой жизнено важен за вас лев..да няма пак прасенце касичка пред "Кочин парк" *joking*

denso_90_vn
11.08.2009 23:05

Да го продадат но за добра цена а не за стотинки. 1млн или 1,4млн биха били ОК *wink*

Xmeno
11.08.2009 21:21

Аз съм ЗА да го продадат, но след еврорутнирите,защото за 1 сезон то школата на ЦСКА пак може да излезе някой талант,трябва да се развива както и ЦСКА така и младите.А с парите от Иванов може ТИТАН да пооправят тоя стадион, та да можем там да си играем мачовете от евротурнирите там.

Cris_7
11.08.2009 20:23

Дано да не го продадат ! Той е много стабилен защитник *wink*

masterpeace
11.08.2009 19:34

Голяма глупост би било да изтърват още един класен защитник след Тунчев и Илиев. Макар че в тая страна, и той като тях няма добри перспективи за развитие. За съжаление, всички които стават за нещо бягат рано или късно. И това не е само с футбола. Успех на момчето, каквото и да стане с него, той го заслужава.... *stop*

Kalinho
11.08.2009 17:55

няма проблем да го продадат и него, махнаха и Муши и както са я подкарали остава да продадат и вратите за старо желязо и да закрият клуба *wink*