Рефер загуби наряд, защото е фен на Лестър

14:20
Рефер загуби наряд, защото е фен на Лестър
Съдийската комисия към английската професионална футболна лига смени главния рефер за предстоящия двубой от Висшата лига между Тотнъм Хотспър и Стоук Сити.

Главната причина за решението е крайно любопитна - първоначално назначеният Кевин Френд е фен на Лестър Сити и всяка грешка на съдията ще бъде широко коментирана от привържениците и медиите.

"Кевин Френд, който беше избран да ръководи мача, живее в Лестър Сити и е посещавал редица мачове на отбора като привърженик. Предвид контекста на този мач, ние считаме за нужно да избегнем излишно напрежение и коментари срещу съдийската бригада", гласи съобщението от комисията, публикувано от "Дейли мейл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
14.04.2016 19:08

Това е нелепо! Това и в България не би се случило (видиш ли 'щото им бил "фен" щял да нареди мача...) (в България би се случило само ако са му бутнали парички, иначе и тук ме съмнява това да стане). Все пак човека е професионалист и не би направил някоя тъпотия само 'щото е "фен" на Лестър. Но наистина е добър ход, защото афектираните фенове на другите претенденти ще започнат да реват като магарета и ще стане страшно!

Aguero16
15.04.2016 08:21

Сменят го не защото ще е пристрастен, а защото при евентуална грешка ще започнат нападки, това е ход с цел да няма излишни интриги и напрежение.

martyyyLFC
14.04.2016 20:32

Никой не е казал , че щял да нареди мача? Просто евентуална грешка в полза на Стоук и към вего щяха ва летят хиляди нападки... Мисли малко с тази глава..

SuperMario77
14.04.2016 16:42

Сега не се знае кой ще се падне и дали няма да е по-зле *lol* Напримен някой фен на Арсенал *lol*

j_mourinho
14.04.2016 15:04

Много жалко.Човека тъкмо беше направил план на действие.Първо червен за Тотнъм, след това и дузпа за Стоук.