Енрике: Атлетико заслужава похвали

09:39
Енрике: Атлетико заслужава похвали
"Аз съм виновен на 100 процента за загубата. Не мога да кажа нищо лошо за поведението на играчите ми", обяви наставникът на Барселона Луис Енрике след отпадането от Шампионска лига. Каталунците загубиха гостуването си на Атлетико Мадрид с 0:2 и по този начин няма да успеят да защитят трофея си от миналата година.

"Аз съм виновен на 100 процента за загубата. Не мога да кажа нищо лошо за поведението на играчите ми. Мачът се разви по начина, по който очаквахме. Може би не очаквах Атлетико да се защитава толкова дълбоко. Ние нямахме добър ден, а Атлетико заслужава похвали", коментира Енрике след двубоя.

"Сега трябва да останем спокойни и да мислим за другите два трофея, които можем да спечелим. Всеки може сам да си избере обяснение за слабата ни форма, аз трябва да направя анализ. Не се случи в подходящ момент, но не трябва да губим спокойствие", допълни треньорът на Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simi91
14.04.2016 13:07

Според мен, слабото ни представяне се дължи на умората. Това е най-логичната причина за този срив в последните 2 седмици. Всичко тръгна от мача с Реал Мадрид. Подценихме ги тогава, хвърлихме много усилия в опити да вземем 3-те точки, но неуспешно. След това имахме малко време за почивка преди първия мач с Атлетико, в който също бяха хвърлени много усилия, което тотално ни довърши физически. Предстоят още 3 тежки мача с оглед времето, което имаме за почивка. Мачове през 3 дни и то с не леки противници съперници. Чак преди гостуването на Бетис на 30.04 ще имаме шанс за 7 дневна почивка.
А относно изказването на Енрике - не знам как може един треньор да е доволен от играчите си след поредна слаба продукция. Явно е доволен относно притежанието на топката и петте хиляди успешни подавания.

Futbolfen
14.04.2016 11:07

не ставаш за тренер, защо ти не игра на контра, и да изкараш атлетико от тяхното наказателно поле, как да мине тази топка, като са се наредили 11 маймуни отзаде

MaLkO_LuD94
14.04.2016 13:00

Лесно с удари от средна и далечна дистанция това обаче е нещо което е забранено в Барса *erm*