Зидан: Роналдо е най-добрият в света

10:41
Зидан: Роналдо е най-добрият в света
"Роналдо показа, че е най-добрият в света. Не всеки е способен да вкара 3 гола в такъв мач", обяви наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан след победата на Волфсбург с 3:0, която изпрати Кралския клуб на полуфиналите в Шампионска лига.
 
Реал трябваше да връща изоставане от 2 гола от първата среща и го направи още до 17-та минута чрез Роналдо, а в 77-та португалецът вкара трето попадение, което реши изхода от двубоя. 
 
"Роналдо показа, че е най-добрият в света. Искам да говоря за целия отбор, защото Кристиано се нуждае от другите. Но не всеки е способен да вкара 3 гола в такъв мач", коментира Зидан след срещата.
 
"Това бе една специална вечер. Постигнахме това, което искахме, и сме щастливи. Играчите се бориха един за друг и бяха феноменални. Много съм горд от тях", допълни треньорът на Реал. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuX4o0
13.04.2016 17:50

То всеки за всеки казва,че е най-добър.За едни Роналдо,за други Меси,за трети и четвърти някой друг.Това е относително.Според мен и Зидан,и Златан ,и Меси,и Роналдо,и Марадона,и Пеле и там всичките добри не мога да стъпят и на малкия пръст на въздесъщия Роберто Карлош *smile*

crazy_rabbit
13.04.2016 16:28

Енрике : Меси е най-добрия в света
Гуардиола : Мюлер е най-добрия в света
Венци Стефанов : Дуде Ндунгала е най-добрия в света

...