Реал успя! Белите на 1/2-финал след класика срещу Волфсбург (видео)

23:38
Реал успя! Белите на 1/2-финал след класика срещу Волфсбург (видео)
Най-титулуваният клуб в историята на Шампионската лига -  Реал Мадрид, се класира за полуфиналите на турнира, елиминирайки  Волфсбург с хеттрик на Кристиано Роналдо на стадион "Сантяго Бернабеу". Белите спечелиха реванша в испанската столица с класическото 3:0, с което заличиха изоставането си от два чисти гола след първия мач на немска земя, и така запазиха надеждите си да се върнат на върха на европейския клубен футбол.
 
Очаквано двубоят започна със силен натиск на Кралския клуб. Възпитаниците на Зинедин Зидан подложиха съперниците си на непрестанни атаки още от първите секунди, като защитата на немския тим издържа до 16-ата минута. Тогава суперзвездата на белите Кристиано Роналдо се възползва от изключително груба грешка в отбраната на вълците след центриране на Даниел Карвахал и с удар отблизо откри резултата.
 
Само минута по-късно трикратният носител на Златната топка отново вдигна на крака феновете на Реал. Този път португалският национал се разписа с удар с глава след центриране от корнер на Тони Кроос. Така мадридчани заличиха пасива си от първия мач.
 
Последваха пропуски на Карим Бензема. В оставащото време до края на първото полувреме играчите на Волфсбург пропиляха няколко добри възможности да се разпишат във вратата на Кейлър Навас, който се представи на висота при противниковите атаки.
 
След почивката двубоят бе равностоен и изглеждаше сякаш ще се стигне до продължения, но в 77-та минута Роналдо вкара трети гол от свободен удар, възползвайки се от грешка на стената, построена от Диего Беналио. Това бе 16-и гол на сметката на португалеца в турнира през този сезон. 
 
В 81-ата минута добра възможност за нов гол за Реал пропусна Карим Бензема. В 86-ата минута класата на вратаря на Волфсбург Диего Беналио изпробва и Хесе Родригес. Гарет Бейл в самия край на двубоя също пропусна добра възможност за Реал.
 
По този начин тимът на Зинедин Зидан спечели с общ резултат 3:2 и продължава на полуфиналите.
 

Real Madrid 3 - 0 Wolfsburg HD All Goals... by football-goals-live

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_BG
13.04.2016 18:16

Честита победа на феновете на Реал. Заслужено продължават, дано моята Барса довечера да успее да елиминира Атлетико и да си пожелаем едно Класико на полуфиналите.

Amateur1878
13.04.2016 11:39

Отново хейтърски изказвания под тема за Реал. Отново обичайните "заподозрени" олигофрени се дрънкат помежду си... Нищо ново под слънцето. Хайде нещо по-различно да има.

Честито на Реал и поздравления за показаният дух и желание. Още и след първият мач го казах, че Реал си остават фаворитите за продължаване, независимо от резултата в Германия. Не съм чел коментарите с подорбности под тази статия, но си спомням в предният мач как масовката от феновете на Реал плюха по Роналдо и го гониха като куче от отбора. Предполагам сега вече същите го боготворят отново, говорят за Златна топка, божества и пр.!?

Отново - честито на Реал. По-добрият отбор в двата мача се класира напред. Да видим днес какво ще стане и с Байерн и Барса.

Hitchhiker1902
13.04.2016 11:24

До коментар [@comment 1889446] от [@user NoDiggity]:

Вие с отбор за половин милиард (само в последните два сезона) да не спечелихте половин ШЛ и половин титла. Тихо в темите за турнир, в който отпадате в групите... ако изобщо се класирате.
И Ван Гаал завинаги !!!

Hitchhiker1902
13.04.2016 11:14

Страхотен мач! Липсваше блясък, но пък такова желание и такъв отборен дух не бях виждал скоро. Май от времето на... Зидан, Раул и Роберто Карлуш.
Роналдо беше озверял, но за победа, не за рекорди. И имаше ден, всичко му се получаваше. Карвахал отново показа защо трябва да е несменяем титуляр, огромно сърце има това момче. Пепе и Рамос бяха почти съвършени, Касемиро (признавам, не исках да започва) отново направи голям мач. Навас пак много сигурен. Марсело, Кроос и Модрич бяха на познатото ниво. Абе стабилно представяне на целия отбор, Бейл само не можа да покаже играта си. Зидан също ме зарадва, много разумно и зряло проведе мача, а явно е и добър мотиватор - отдавна не бях виждал звездите ни така нахъсани, сякаш сега им почва кариерата и тепърва ще се доказват..
Едно само ме притесни - нямаме много идея и стил в офанзивен план, повечко разцъкване и разчитаме на центрирания и индивидуални проблясъци. Но може да се дължи и на доста добре затворения Волфсбург. Като изключим 2-3 грешки и малшанса при прекия свободен - започнаха да се сериозно пропукват чак след третия гол. Каквото и да си говорим, където и да са в Бундеслигата - много грамотен отбор. Един топ-играч като КДБ им липсва и биха били заплаха за всеки.
Чакаме жребия. Вече има защо...

П.П. Рикардо Родригес!!! Дано наистина имаме интерес към него *wink*

crazy_rabbit
13.04.2016 10:23

Браво на Реал и браво на Роналдо ! Испанската доминация продължава...

ub7
13.04.2016 10:15

ако барса отпаднат което е напълно възможно реал като нищо ще вземат ШЛ. Байерн няма комкуренция в Германия, както ПСЖ във Франция, Атлетико са мн грозни, но стабилни, но им трябват 2 мача в такъв турнир, а и след като разликата с барса намаля ще се хвърлят яко в примера. голям плюс за атлетико е че дедо ниньо е наказан.Сити... бяха дотук

luis_nani17
13.04.2016 09:44

Първия гол беше много калитарски...и Налдо и Данте един след друг пропуснаха топката след като очакваха вратаря да излезе и да я улови...2ма много стабилни защитници...а изключително нелепа грешка която отпуши Реал.. и на там вече се знаше...Волфсбург можеха да се помъчат доста повече все пак имаха аванс от 2 гола..но каквото и да говорим Реал си е Реал *wink*

Futbolfen
13.04.2016 08:03

по добрия отбор продължи, роналдо избухна, ся да видим нашите амсалаци довечера ква ще я надробят *lol*

sundza
13.04.2016 15:24

Време е например и Неймар да избухне и да продължите и вие (искрено ви ги пожелавам). Макар,че няма значение кой ще избухне в такъв тежък мач. Реал снощи показаха, че са прави тези, които твърдяха, че в първия мач просто не играхме. Без да коментирам причината. Видя се, че когато си играем играта всичко си идва на мястото. Поздравления за Волфсбург за това, което сътвориха в Лигата този сезон.

Man_Red
13.04.2016 07:13

Браво на Реал, че не се отказаха, браво и на феновете, които вярваха в своите любимци до последно.

kapitana123
13.04.2016 04:24

Честита победа на културната част от феновете на Реал!

sviliev
13.04.2016 01:11

А колко различна бе играта с Карвахал отдясно на защитата и отдясно в атака... има-няма около 5 пъти е по-добър от Данило. Как ли щяхме да изглеждаме днес с Бенитес и Данило? Не искам и да си помислям, имам лоши спомени.

sdw
13.04.2016 02:13

Аз така и не разбрах защо се пуска Данило да играе изобщо,Карвахал е отличен!

sviliev
13.04.2016 01:08

Очаквах Хамес/Иско, по-вероятно Хамес заради по-добрия си удар да започне вместо Касемиро, но Зидан реши друго. Вероятно, ако бяхме отпаднали, това щеше да бъде опорната точка в критиките, които щеше да се изсипят по негов адрес. Нещо не е наред с Хамес и Иско, за да не ги пуска толкова много пъти дори и като резерви, и то в решителни моменти, явно има нещо. Може би не тренират както трябва, не знам, но има причина.
п.с. Признавам си, че развитието на другия мач ме изненада. Очаквах ПСЖ да продължи напред, мислех си, че имат сили за финал тази година. За жалост, четвърто поредно отпадане на четвъртфинал. Сити най-накрая направиха пробив в ШЛ, защитиха честта а английския футбол и най-вероятно Англия ще остане с 4 квоти за ШЛ. Не ги и отписвайте в следващата фаза, дори да са в компанията на Байерн, Барса и Реал.

sviliev
13.04.2016 01:01

Аз по природа съм доста амбициозен и (само)критичен и смятам, че можем и по-добре, що се отнася до контрола върху топката и завършващия удар. Но изиграхме почти перфектен мач, смазахме ги по целия терен, почти никакви шансове не им дадохме. Всички се раздадоха на макс, хвърлиха се като истински мъже в битката, поздравления! Това е, което искаме да виждаме - енергия, страст и агресия. Е, искаме и класа, разбира се, но това не се получава всеки път. Великолепен Роналдо, това е един от най-силните мачове в кариерата му, поведе отбора днес. Много ми хареса как помагаше в защита, колко много се движеше по терена, как през цялото време надъхваше публиката и напътстваше съотборниците си. Бях го позабравил това нещо, радвам се, че го видях отново. Този сезон много често си мислех, че е дошло време разделно, но този мач ме опроверга. Трябва да направим всичко възможно да го задържим , вижда се, че още ''не е свършил курса''. Двамата му партньори в атака също много помагаха в защита, което не е много характерно. Бензо направи добър мач, но нямаше шанса да отбележи, Бейл отново не ме впечатли особено, много активен, но и много губеше топката. Нищо, дано да избухне в следващата фаза. Като за финал мога да кажа, че съм впечатлен и от публиката - никакви освирквания и мощна подкрепа за отбора. Видя се, че когато футболисти, фенове, треньор и ръководство са едно, нещата вървят добре. Нека сега да видим какво ще стане в другите два четвъртфинала и след това ще очакваме с интерес ребия в петък.

mitko1010
13.04.2016 11:35

Това е един изключително грамотен коментар за случилото се вчера. Този мач беше много красив за гледане. В Кристиано мощта винаги я има, аз не съм се съмнявал в това. Понякога просто не се раздава така, както го направи вчера, не знам и аз защо. Имаше момент, в който той спринтираше от центъра към Диего Беналио, за да му отнеме топката. Именно това даде голям импулс на публиката, която след третия му гол мислих, че можеше да срине Бернабеу из основи. Изключително грамотен мач за нас- дано продължим така напред и да се надяваме на много. Душата и сърцето ми искат Атлетико Мадрид и Бенфика да си спечелят мачовете, но разумът ми подсказва, че Барселона и Байерн имат по- голям шанс за това. Ще видим. Надявам се да играем на финал.

REYDAN
13.04.2016 00:51

най-якото в този мач беше, че нямаше съдийски грешки и по-добрия отбор победи...както и в Германия по-добрия отбор тогава победи.... това е футбола..непредвидим *smile*

ComsteR
13.04.2016 00:46

До коментар [@comment 1889395] от [@user stefanBG111]:

Той сам си каза, че няма как да е обективен, простено му е и на него и на Гаринча и на Гринуич.

methazoid
13.04.2016 00:43

Иначе и аз предпочитам Барселона пред Атлетико, така че успех утре!

methazoid
13.04.2016 00:36

Мисля, че се видя разликата когато играе Данило и когато играе Карвахал. Този Данило е абсолютен дилетант.

Drogba_d
13.04.2016 00:34

А честито и на волсбург имат много каласни футболисти не знам как са толкова назад в класирането доста звезди имат може би е от треньора не знам но им пожелавам успехи!

stefanBG111
13.04.2016 00:45

Контузии на 8-9 титулярни играчи, може би и това че играха в ШЛ и достигане до тази фаза, направи така че да оставят назад Бундеслигата. Явно хвърлиха повече сили в ШЛ отколкото шампионата. И аз им желая успех и дано през следващия сезон да са в топ 4 и отново да играят в ШЛ.

RoSKo0o0
13.04.2016 00:31

Браво! Заслужихте си го, признавам. Но и Волфсбург изобщо не играха зле.

ComsteR
13.04.2016 00:48

А, Браво!*beer*

stefanBG111
13.04.2016 00:29

Честито ви победа и класиране. Зидан се усети навреме и не пусна Данило, който въобще незнам за какво го купиха, Карвахал е поне 30 класи над Данило. Роналдо за пореден път доказа, че е невероятен футболист, повечето сигурно не знаят, че той е спортиста дарил най- много от приходите си за благотворителност, което го прави и добър човек. Меси и Роналдо са едни от най-великите играчи в историята на футбола, кой каквото иска да говори, винаги ще има и хейтъри, както са обичани от всички, така са и мразени. Браво и на Волфсбург за това, че не се затвориха в глуха защита. Да се надяваме и ние утре да си свършим работата, въпреки че няма да е никак лесно. За полуфинал, ако ние си свършим работата и Байерн тяхната, според мен полуфиналните двойки ще са такива Реал- Байерн и Барса- Сити, но да видим.

stefanBG111
13.04.2016 00:39

Благодаря Братле. Дано се получат супер яките мачове. Дано се видим на финала и да си спретнем едно Ел Класико и в ШЛ.

REYDAN
13.04.2016 00:35

успех на Барса утре и дано да гледаме супер яките полуфинали *smile*

blue_fenchee
13.04.2016 00:09

Жалко за Волфсбург но класата на Реал и Роналдо е голяма.

Uigtfri
13.04.2016 00:01

Един професионален отбор (пак повтарям ПРОФЕСИОНАЛЕН) никога не би пуснал подобен гол, с който Реал откри резултата. Това е недопустимо за тим, който е сред 1/4-финалистите в Шампионска лига. Отделно пропускът на нападателя на Волфсбург през първото полувреме, си беше не по-малко комичен. Получава топката на точката на дузпата, без да е притесняван от никого, но явно не искаше да вкара. Ако на мен ми се открие подобна ситуация, бих я превърнал в гол със затворени очи (без въобще да се правя на какъвто и да е), а предполагам и повечето тук ще я реализират. Изобщо изключително глупаво изигран мач от Волфсбург, но за тяхно съжаление няма да имат възможност за поправка, което автоматично значи, че този сезон трофей няма да видят. Сами са си виновни и като цяло появяването им в тази фаза на турнира, е срамота за турнир като Шампионска лига. В моите очи тези вечер те бяха абсолютни аматьори. А Реал пък... те са дотук. Вероятно някои техни превъзбудени фенчета ще ме нападнат сега, но истина е, че единствено срещу Сити биха имали някакъв шанс.

sdw
13.04.2016 16:12

Не знам дали гледаш другите първенства,но всеки фен на калчото ще ти каже огромната разлика при играта на Рома със стария треньор и с новия треньор.А не е и като да нямат играчи.Факт е,че ние играхме слабо де,не се опитвам да се оправдавам.Но просто искам да те опровергая,че Рома НЕ е слаб отбор в момента.

MaLkO_LuD94
13.04.2016 13:51

Даже 20-5 играхме *beer*

MaLkO_LuD94
13.04.2016 13:50

Още като играхме с Рома казах че този отбор е слаб и не е за ШЛ стига моля ти се с тези оправдания не били играели за първенство БЛЯ БЛЯ би ли ми обяснил тогава каква им е надеждата за следващия сезон да играят в Европа или искаш да кажеш че са били сигурни че ще спечелят ШЛ и затова са отписали Бундеслигата *wonder**wonder**wonder* Добре за вас Арсенал и Атлетико са по-слаби от Рома и Волфсбург ясно *joking* Сигурно и Кадис са по-силни от тях *erm*

Hitchhiker1902
13.04.2016 11:20

Те и за вас сериозните мачове почват довечера (миналата седмица не го броим, бяхте 14 на 10 *smile* ). И аз искам Класико, но на финала - там му е мястото! Успех срещу дърварите на Чоло!

LosBlancos7
13.04.2016 11:00

А вие понеже не играхте със Рома в групите или после с Арсенал които ако играят срещу Волфсбург почти сигурно ще паднат...Недей говори с колко слаби отбори сме играли,този беше толкова слаб,че е вицешампион и въобще не играе за първенство а пълна 101% концентрация върху ШЛ,докато Реал все пак трябва да си печели мачовете и в Ла Лига...За миналата година можеш да се биеш в гърдите с колко силни съперници сте играли,но за тази определено не...Плюс това точно ние миналата година изхвърлихме Атлетико на 1/4 от ШЛ,да видим дали вие ще успеете тази вечер,че прекалено много внимание почна да се обръща на Реал,а ние вече си свършихме работата...

MaLkO_LuD94
13.04.2016 10:23

Може и така да е но не забравяй че никой от големите отбори няма да ви остави да играете по този начин*thumb_up*За вас от полуфиналите започва истината до тук мачовете ви бяха лесни с отбори които не са за този турнир като изключим ПСЖ дано на полуфинал играем с вас ( ако се класираме ) пък ще видим кой кого *thumb_up*

El_Blanco
13.04.2016 02:23

Недей... сложно му е. По-просто му го напиши. Ето така: не атакуваш, няма да бъркат. *smile*

sdw
13.04.2016 02:21

Не знам на колко години си,но тъй като говориш за грешки в отбраната,ще ти обясня нещо.Грешките в отбраната се причиняват от отбора,който притиска опонента си.Футбола е в търсене на грешки на другия отбор,затова са и пасовете.Като шах-мата.А когато се стигне до рикошет,божа работа.Недей казва,че отбор,който е на 1/4 не трябва да допуска грешки.Ако не допуска грешки,ще вземат ШЛ...Много е простооо...

El_Blanco
13.04.2016 02:14

С подобна игра можем да отстраним всеки. Ако трябва да бъда максимално честен, имам най-голям скептицизъм относно евентуален сблъсък с Атлети. Разбирайте ме, както пожелаете. Сигурен съм, че с подобна игра и хъс, каквито показахме днес, можем да победим всеки тим - пък било то Барса, Байерн или Сити. Нека първо Байерн и Барса също си свършат работата и ще видим кой е най-добрият отбор за годината накрая. *smile*

Drogba_d
13.04.2016 00:11

не че нещо ама Пике и Мачерано такива неща съм ги виждал да правят че сравнение с волсбург са дечица агагагаахахахаахахах професионален вика стегнете се малко бе щом са на четвърт финал не са случайни аман от хейтъри !

123321
13.04.2016 00:08

Чакай малко бе..Само срещу Сити сме щели да имаме шанс??Ти откаде си сигурен кои ще са другите 2 отбора, че да казваш срещу кого ще имаме шанс и срещу кого не.Не си мисли, че Барса и Байерн са се класирали на 1/2 финалите.Изчакай първо да се класира твоя отбор пък тогава коментирай кой имал шансове и кой не...Айде пукни се от яд, че Реал е на 1/2 финал.Лека вечер!

THFC1882
13.04.2016 00:08

Ти имали поне един мач на Реал , в който да си казал че имат шанс *lol* Искренно се надявам да успеете да стигнете до 1/2 финал и да се паднем с вас на полуфинал. Ще видим кой какво на полуфиналите *smile*

crip1
13.04.2016 00:01

И публиката забравих - уникални.Смея да твърдя, че такова нещо е мнооого рядко срещано, но явно решиха да покажат, че и Реал имали публика.БРАВО!

crip1
13.04.2016 00:00

Смея да твърдя, че през малкото време откакто Зидан е начело, Реал играе страхотно! Страхотна преса, страхотен хъс в такива мачове, страхотна борба, страхотни атаки, страхотна даже и защита бих казал, защото работят много и заедно за да опазят вратата! Както и бях сигурен, силен мач на Рамос и Бензема! Силен мач на целия отбор. Обаче еб* му и треперенето падна. Кристиано беше въздесъщ днеска.Постоянно се връщаше в защита да помага.Пресираше силно.Въобще, евала! Гореше от желание.Когато е такъв, е незаменим.При Бенитес беше блед, един никакъв.При Зидан имаше слаби мачове, но в тези, в които трябваше, беше там.Севиля, Барселона, днес. Това май се оформя и като запазена марка на Зидан - силна преса, при загуба на топка се гледа максимално бързо да се върне притежанието, отборна игра на всички в защита, включително Бейл, Бензема, Кристиано. Изкефих се тотално и само едно огромно БРАВО, за желанието, хъса, борбата, отборната игра.Само така за напред!!!

nikolaigalata
12.04.2016 23:54

Тези от Волфсбург били много слаби . Те Лудогорец щяха да се справят по-добре . Толкова елементарни грешки в един мач рядко се виждад и то от ранга на голям отбор. На практика Волфсбург сами си вкараха 2 от головете и насила дадоха на Реал да се класират.

MaLkO_LuD94
13.04.2016 00:00

Това са Волфсбург един средняшки отбор не знам какво очаквате от тях *wonder* Изненада беше че спечелиха първият мач с 2-0 това че са загубили с 3-0 на Бернабеу няма как да е изненада честно казано дори очаквах повече да им вкарат с малко се отърваха *erm*

123321
12.04.2016 23:54

Карвахал отново показа, че е с поне 2 класи над онова недоразумение Данило.И отново евала на Роналдо за този мач.Не само заради хеттрика ами и заради това, че се раздаваше на макс и надъхваше публиката и съотборниците си..

mitko1010
12.04.2016 23:53

НЕВЕРОЯТЕН мач. Счупихме всички митове, че няма да продължим напред заради глупави прокоби, които уж тегнели над нас. *smile* Счупихме всичко и сега сме напред да пишем историята. Ще успеем, защо пък не.

Chelsea86
12.04.2016 23:51

Честита ви победа и класиране на 1/2 финалите. Ако по някаква случайност другите два отбора се окажат Атлетико и Бенфика ще бъде доста интересно. От друга страна Ел Класико на 1/2 финал или финал също ще е интересно.

stimulant
12.04.2016 23:50

Няма друг такъв футболист като Роналдо в момента. Най-добрия в целия свят.

vale_pika555
12.04.2016 23:50

Не само Роналдо е герой, а целия отбор , браво !

ComsteR
12.04.2016 23:47

Страхотен мач, няма кой да не похваля днес. Мислещ Кроос, невероятен Модрич, стабилноста и атакуващата мощ на Карвахал е чудовищна, Бейл въпреки че не избухна,активен беше, Бензо опита всичко но просто не му се получи, а и не беше ок на 100%, Стабилни Рамос и Пепе, не лош Марсело.
Касемиро пресираше отлично, когато играчите на Волфсбург минаваха центъра. И невероятният диригент днес Роналдо.

radunchu
12.04.2016 23:46

Тактически перфектно изигран мач. Залужена победа с оглед на показаното.. Интересна ми е ситуацията около Иско и Хамес.. РМ

RealMadrid_4ver
12.04.2016 23:44

Честито на всички мадридисти!!!Изключителен Роналдо!!! Аплодисменти и за Волфсбург, които за нито един момент не проявиха левашки изпълнения(като Атлетико) и играха футбол през цялото време.

Rock_Revolution
12.04.2016 23:44

Чудя се дали някога ще излезе информация, Волфсбург колко пари са получили от Уефа, да класират Реал напред???*thinking*

radunchu
12.04.2016 23:48

Браво Шкумба!

RealMadrid_4ver
12.04.2016 23:46

по 20лв на човек и по една каса бира!

simi91
12.04.2016 23:44

Обобщение - едностранен мач, Волфа имаха едно положение за цял мач, пълен контраст на мача миналата седмица. Очакваното се случи! *wink*

THFC1882
12.04.2016 23:43

Страхотен мач за Роналдо . Наистина днес ни обеща вълшебна вечер и я изпълни . Невероятно нахъсан беше и в атака и в защита. Браво Роналдо , искам всеки мач да си така. Страхотно представяне от целия отбор. Нека се порадваме на този обрат, а за полуфинал който и отбор да се падне трябва да сме готови за битка. Хала Мадрид !

ZZ_10
12.04.2016 23:43

Едно голямо БРАВО и на феновете,които вярваха и подкрепяха на стадиона от първата до последната минута!!!

123321
12.04.2016 23:38

Айдееееееееееееееееееее!!!!Честита победа мадридисти!!!!!!!!!!

MaLkO_LuD94
12.04.2016 23:27

Не гледам мача но явно Роналдо се представя много добре освен 3-те гола на 2-3 пъти пуснах мача и се той пресираше вратаря нахъсан е до краен предел дано се класираме и ние и да има Ел Класико на полуфинал *cigarette*

123321
12.04.2016 23:26

Сега да стискаме палци да сме стабилни в защита до края на мача.Уникален Роналдо в този мач!

Vanko2207
12.04.2016 23:24

Реал, ако го продадат ще е по-голяма грешка от това да махнат и Анчелоти!

ivanrealmadrid1
12.04.2016 23:23

въпреки 3:0 пак си остава опасно положението, да внимават

simi91
12.04.2016 23:26

Особено с Бас Дост в игра, макар и не във форма, може да избухне във всеки един момент. Особено в ситуация, в която не губят нищо!

simi91
12.04.2016 23:21

Имаме вече претендент за носител на златната топка за 2016г.

sakata_97
12.04.2016 22:46

Хубаво вкарахме 2 гола,но чак пък такова отпускане не е нормално.Все още нищо не сме постигнали,дано второ започнем силно и така до като си решим сблъсъка на 100%, а не да се отпускаме толкова.Не искам да критикувам Бейл но засега е длъжник на отбора,нищо смислено не направи до сега

catalan
12.04.2016 22:45

Реално ,ако Волсбург вкарат сега 1 гол, Реал ще се развихрят както в първото полувреме,най-лошата грешка на отборите е да се успокояват в такъв момент и,ако мачът продължи по същият начин и Волсбург вкарат към края, ще е много лошо за Реал.

ComsteR
13.04.2016 00:52

Абе все си мисля, че Рома са по-добри от Зенит,Динамо Киев,Гент и Псв ама карай, нека си говорим празни приказки.

catalan
12.04.2016 23:45

Къде е ? Направи добър мач и вкара 3 гола, супер, но все още никъде не е , на Реал им се паднаха най-лесните съперници и на 1/8 финал и на 1/4 ,така че няма какво да се пениш . Вземи си виж личните съобщения в сайта.

night_wolf1984
12.04.2016 23:42

мда в Мадрид е*smile*

ZZ_10
12.04.2016 23:38

Сега видя ли го къде е Роналдо ?

crip1
12.04.2016 22:44

За Кристиано само мога да кажа ЕВАЛА.Колкото и да го товаря след слаби мачове, просто днес е неуморим.

ZZ_10
12.04.2016 22:44

Нали ви знам ,още при първия фаул когато си промени изражението и 50 души го псуват тука, а сега когато вкара 2 гола и никой не смее да коментира, все пак говорим за легенда и първият футболист в историята с 6 поредни години в които е отбелязал над 30 гола, от това повече не знам какво може да даде на отбора

crip1
12.04.2016 22:43

Аз съм много доволен от показаното до сега.Страхотна преса, всички до един фрезоват терена. И Бензема и Кристиано И Бейл се връщат и помагат.В повечето случаи при загуба на топката по 2ма играчи се лепват за играча на вълците и се отнема моментално бързо.След головете няма как да не дръпнат леко, инъче такова темпо ще ги убие.БРАВО!

simon_66
12.04.2016 22:42

4:0 краен резултат.. гледайте как ще се развихрят след почивката Реал Мадрид. До 60-тата минута ще е 3:0!

123321
12.04.2016 22:40

Добър резултат, но аз лично не съм доволен от играта.Никаква фантазия и почти никакви положения нямахме освен головете на Роналдо.

simon_66
12.04.2016 22:46

Просто мълчи, гледай отбора и стискай палци! Изобщо даваш ли си идея какво напрежение има у футболистите..едно,че знаят, че една грешка в защита коства 4 попадения поне, ако не и повече и второ- трябваха им 2 бързи гола. Нормално след като ги реализираха да се поприберат назад и да заздравят защитата. Имаха и двата отбора шансове за гол след 2-тата гола на Роналдо.

ZZ_10
12.04.2016 22:35

До коментар [@comment 1889289] от [@user ale301]:

Не се заяждам, когато е в слаба форма всички заедно го критикуваме, но когато решава важни мачове или поне се опитва да реши важни мачое трябва също да го имаме предвид

ale301
12.04.2016 22:42

Роналдо си остава Роналдо и е сред най добрите играчи в света.И във форма да е и да не е,хората които хейтват само си чешат езиците,кво се връзвате,радвайте се на ерата Меси,Роналдо,че скоро подобна май няма да има скоро време и след време само че си спомняме и че разказваме на децата,както на нас са разказвали за предишните легенди на футбола.Айде Наздраве! *beer*

catalan
12.04.2016 22:37

Човече това сега нищо не значи,чакай малко да го е РЕШИЛ тоя мач и окей, всички виждаме приноса му за отбора.

Matteo_Poker
12.04.2016 22:32

След като вкараха два бързи гола,намалиха темпото.

catalan
12.04.2016 22:28

Доколкото си спомням и Волсбург вкараха 2 бързи гола в първият мач

Drogba_d
12.04.2016 22:27

Вкарахме 2 гола и почнахме с глупосттите... Бейл няма да е лошо да влезне в мача вече

MaLkO_LuD94
12.04.2016 22:23

Борето шамана от кога коментира мачовете от ШЛ *wonder* Сигурно получава оргазъм при атаките на Реал знаем си го че им симпатизира *joking* Иначе мача е ясен очаквам поне още 2 гола във вратата на Волфсбург *cigarette*

ZZ_10
12.04.2016 22:20

Питахте къде е Роналдо във важните мачове? Сега отговорът ясен ли ви е?

varvarin86
12.04.2016 22:43

Чакай не бързай..има цяло полувреме да не ревете после!!

catalan
12.04.2016 22:24

Не

SuperMario77
12.04.2016 22:10

Явно и тоя съдия не мисли че правилника е нещо което трябва да се следва... Положението вече е трагикомично с тея рефери...

Ginekologa
12.04.2016 22:05

Като гледам как играят немците 6+ ще отнесат

catalan
12.04.2016 22:20

Човече ти не разбираш и грам от тази игра, такова темпо не може да се подържа 90 мин, просто е невъзможно за човешкият организъм.

ivanrealmadrid1
12.04.2016 22:04

Браво на БТВ най-после нещо смислено да направят , супер коментатор !!! Не го казвам защото е фен на Реал, Касабов е най-добрия вариант сравнение със сегашните некадърници дано е за постоянно.

manunitedevils
12.04.2016 22:20

Ако не се лъжа коментира мачове от германското по евроспорт 2

ivanrealmadrid1
12.04.2016 22:09

абсолютно съм съгласен от диема- всичките и касабов. бнт и бтв няма да ги коментирам

simi91
12.04.2016 22:08

Най-добрият активен коментатор, единствено от диемата на английските мачове има един пичага с катинарче, който може да се сравнява с него. Кеф ми е да си гледам мача!!!

simi91
12.04.2016 22:03

кво стаа тука ве, смених канала да видя как върви другия мач, отегчих се, върнах и валят голове

methazoid
12.04.2016 21:47

Борката Касабов е навсякъде бе да е*а!!

catalan
12.04.2016 22:19

Не се наяде на пари Борката, ама него го имат като гуруто на испанското първенсво и Реал Мадрид,затова все него слагат *lol*

simi91
12.04.2016 21:43

Борката Касабов коментатор, YES,YES,YES!!!!!!

sakata_97
12.04.2016 21:38

Предпочитах Варан пред Пепе,но все пак отсъства доста време,няма игрова практика.За мача мога да кажа че феновете на Бернабеу ще са много важни тази вечер,дано подкрепят отбора до край,а не само да нажежават обстановката както те си знаят

THFC1882
12.04.2016 21:33

Пичове пожелавам ви приятно гледане и нека всички да се насладим на мача. Силно се надявам, съдията да не с водеща роля в този мач, и нека по-добрия продължи напред.

Fcb10
12.04.2016 21:25

Ужас! Тоя протовняк Касабов откъде го изкопаха точно Шампионска лига да коментира?

Fcb10
12.04.2016 21:32

Да , попринцип коментира Испанското и някой път съм го засичал по Евроспорт...

123321
12.04.2016 21:27

Този не беше ли в филм+ ?

fivooo
12.04.2016 21:21

Да видим УЕФА какво мисли за победата на Волфсбург в Германия...

gL_Manekena
12.04.2016 21:18

Дано стане страхотен мач, надявам се съдията да не повлияе нито на единия, нито на другия отбор *beer*

kristianoooo
12.04.2016 21:14

Въпреки двата гола преднина Волфсбург няма никакъв шансс!!☚!*wink**wink*

Mesut213
12.04.2016 21:00

Реал Мадрид да вкара от дузпа (4,33 коеф.), ще видим дали ще стане *smile* .

123321
12.04.2016 20:58

Зизу отново е сбъркал състава...В точно този мач Каземиро не трябваше да е титуляр, но.