Нападател сe откупил, за да отиде в Левски

09:37
Нападател сe откупил, за да отиде в Левски
Aклиматизиралият се бързо към “ Левски” и запълнил чудесно дупката на поста централен нападател Венцислав Христов е дал собствени пари, за да може да играе на “Герена”. Това става ясно от пост във фейсбук на специалиста по международно спортно право Георги Градев. Той се грижи за делата на юношата на “Локо” (Сф).

“Малко известен факт е, че Венци плати обезщетение на “ Риека”, за да се откупи и да играе за “Левски”, което беше единственото му желание”, написа Градев.

Христов пристигна тази зима в “Левски”, след като изчисти отношенията си с хърватския клуб. През миналата година той рита в “Риека”, както и в албанския “Шкендербеу” като преотстъпен и записа само 10 мача. 6 от тях бяха в Хърватия, където вкара 2 гола. За “Шкендербеу” срещите бяха 4 с едно попадение. В “Левски” Христов вече има 4 гола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

EHu4apcnop
12.04.2016 15:40

И после чакайте от такива да не намразят "Левски" и да се раздават на 100% в тренировките и мачовете..*ball**ball*

j_mourinho
12.04.2016 20:59

Защо да се мрази Левски в случая и защо да не се раздават на 100%.Човека си е платил, защото знае, че ще играе редовно и в момента е твърд титуляр във всеки мач.Започна да вкарва и голове, а това е най-важно за един играч.Влиза си във форма човека, заплатата си му я плащат редовно, не съм чул за закъснение или прекъснати заплати.Нещата в клуба се оправят бавно, но славно, докато други отбори не са на футболната карта.

Chelsea86
12.04.2016 13:50

Не е първият, който си плаща за да дойде в Левски. Същото стори и Христо Йовов. Тогава май беше в Литекс и си плати заплатите до края на договора за да премине при нас. Нещо такова беше...

RoSKo0o0
12.04.2016 12:39

Доста странно! Смисъл... от една страна е налудничаво, но от друга страна... започвам да се чудя дали не е добра идея първия сезон играчите да си плащат да играят в някой клуб, а не да им дават луди пари, след това да им прекратят договора и после пак да им дават луди неустойки и съдения и т.н. *smile* Аз, между другото, съм твърдо зад позицията... в националния отбор да играят хора, които си плащат... или айде, понеже е прекалено радикално - да не им се плаща въобще... Защото днешните дрисльовци приемат националния отбор по футбол като "допълнителен доход", а не като цветове, емблема, която трябва да защитават със зъби и нокти... пък ако бият... СУПЕР.. "български сме, направихме го за България" ъхъ ок, да да .. ок xD