Глобяват Юнайтед заради шофьора Ван Гаал

19:30
Глобяват Юнайтед заради шофьора Ван Гаал
Луис ван Гаал причини много вреди на „ Манчестър Юнайтед“, а за капак докара и глоба на клуба. Макар че 5000 паунда са най-малкият проблем. Треньорът наредил на шофьора на автобуса да намери алтернативен маршрут до стадион "Уайт Харт Лейн", но клубният автобус влезе в жесток трафик и мачът, загубен с 0:3, започна с 30-минутно закъснение.

Ван Гаал се направи на треньор и за пореден път се провали. Ашли Йънг бе 38-ият футболист в „Манчестър Юнайтед“, играл на непривичен пост - в случая като централен нападател. Английският национал през този сезон бе пробван също като десен и ляв бек, въпреки че е крило. На Албиона дразнят Ван Гаал и с мексиканеца Хавиер Ернандес, който вече има 25 гола за „Байер“ (Леверкузен) този сезон.

„Манчестър Юнайтед“ е тотален провал с 14 загуби през кампанията. В 32 мача от Висшата лига „червените дяволи“ са вкарали само 39 гола. А за същото време съперникът им „Тотнъм“ има 60. Дори дебютантът „Борнемут“ има повече - 40.

Шотландската легенда Греъм Сунес коментира след последното поражение: „В „Юнайтед“ карат децата да вършат мъжката работа!“ Факт е, че феновете се радват на младите в отбора, но не и на резултатите.

В същото време Маурисио Почетино, треньорът на „Тотнъм“, пропусна третия гол. Причината бе, че спешно трябваше да отиде до тоалетната, където чу грохота на трибуните.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ApricotGarden
11.04.2016 22:20

От написаното само първия абзац отговаря на заглавието (даже не целия) от статията не разбираме защо е получена глобата но карай. Предполагам за попадане в трафик се плаща глоба