Шевченко се връща в Милан

19:43
Шевченко се връща в Милан
Нападателят на английския Челси Андрий Шевченко вероятно ще се завърне в бившия си клуб Милан в следващите няколко дни, съобщава "Кориере дело спорт".

Според много информации от медиите на Острова, украинецът не влиза в плановете на новия наставник на Челси Луиш Фелипе Сколари за предстоящия сезон. Милан пък от своя страна се нуждае от класно попълнение в атаката на отбора.

Шевченко винаги е демонстрирал амбицията си да се завърне при "росонерите" в някой момент от своята кариера и това може да се осъществи още в следващата седмица.

"Кориере дело спорт" твърди, че от ръководството на италианския клуб официално ще се срещнат с нападателя следващата седмица, когато в Москва се провежда турнир, в който участие ще вземат местния Локомотив, както и отборите на Челси, Севиля и Милан.

Наставникът на седемкратните европейски шампиони Карло Анчелоти обяви, че при срещата си с Шевченко в Москва, ще покани футболистът са се завърне на "Джузепе Меаца".

"Ще поканим Шева да се върне при нас и знаем със сигурност, че той не би играл за друг отбор в Италия", заяви треньорът на Милан.

Андрий Шевченко има отбелязани 127 гола в 208 официални срещи за "росонерите" и е един от най-обичаните футболисти от тифозите на Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shev4enko_
30.07.2008 13:11

Сега с Шева, Кака, Пато и Роналдиньо Милан наистина дават сериозна заявка, ама се опасявам че тея четиримата няма да могат да се сработят.... всички играят изявено в атака, а отбор с 4-ма нападатели ... нз. А грехота ще е някой от тях да стои на резервната скамейка... Да се надяваме, че Анчелоти ще измисли нещо

dunavec
30.07.2008 08:32

По-скоро отново ще се борят за 4-то място!

nacmopa
30.07.2008 08:10

Момчета повечето от тези играчи не умряха ли от старост

Resorter
30.07.2008 04:18

Милан са на път да направят своя Дрийм Тийм. Ако Шева се върне (което е почти сигурно) заедно със старата лисица Индзаги, то шоуто е гарантирано. Като добавим Бразилското трио Кака,Роналдиньо и Пато и играчи като Зеедорф, Пирло, Дзамброта, Гатузо мисля че коментара е излишен ......

Stamboslav
30.07.2008 03:37

Миналата година като главен кандидат за спечелването на купата на УЕФА беше Баиерн ( Мюнхен ) . Те също като Милан сега направиха също голяма и класна селекция ( Клозе , Рибери , Подолски и др. ) но се пак видяхме какво се случи с тях от носителя на купата в последствие ( Зенит ) . Такаче въпреки че са зели можеби най - добрите футболисти в света в момента купата на УЕФА хич не им е сигурна ... Във футбола нищо не е сигурно ...........

soul_soul_x
30.07.2008 00:28

Според мен Шевченко никога не трябваше и да напуска Милан.
Сега вече купата на УЕФА им е сигурна

Fenerbahce_SK
29.07.2008 22:02

с Шева, Кака и Роналдиньо Милан дава сериозна заявка за следващия сезон

Torres_Gerrard
29.07.2008 20:17

За мен Шева има място в Челси ама щом не им влиза в плановете да го продават .