Намекнаха на сър Алекс да не прави нови трансфери

13:06
Намекнаха на сър Алекс да не прави нови трансфери
Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Джил заяви, че клубът няма да привлича нови футболисти до затварянето на трансферния прозорец на 31 август. Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън също заяви наскоро, че няма желание да купува нови играчи, но все пак тогава той си остави малка вратичка, като каза, че до затварянето на трансферния прозорец има още доста време.

Въпреки рекордната продажба на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид за 80 милиона паунда, от Юнайтед през лятото са похарчили едва 20 милиона, като 17 са за Антонио Валенсия от Уигън и 3 за Габриел Обертан от Бордо, а Майкъл Оуен пристигна на "Олд Трафорд" със свободен трансфер.

Сър Алекс загуби битката с Реал Мадрид за основната си цел - младият френски нападател Карим Бензема, а след изказването на Дейвид Джил, дори и да има набелязан друг играч, то ще трябва да почака поне до януари следващата година.

"Ние сме доволни от състава в момента. Имаме голям брой млади играчи, което е важно за нас. Имаме големи надежди за развитието на Федерико Македа и Дани Уелбек. Също така купихме Валенсия и Обертан", каза Джил.

"Разбира се, че вярваме в преценката на сър Алекс, за това какви футболисти ни са нужни, но не е нужно да се харчат излишни средства, само защото имаме много пари в банковите сметки. До края на трансферния прозорец няма да привличаме нови играчи", каза още изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dunavec__
11.08.2009 18:13

тоя куку не му ли е време да се пенсионира...старческото слабоумие и склероза го налегнаха здраво и само глупости говори напоследък или се заяжда с другите треньори в Премиършип или с ФА. голям боклук излезе...

EvertonFcFen
11.08.2009 15:32

Хах таз година и 1 титла няма да спечелите.Аз попринцип съм фен на Евъртън обаче те трудно ще станат шампион на Примиершип, аз мисля че тая година шампион ще са Челси или Астан Вила ако решат да бият преките конкуренти. *smile*

machocka
11.08.2009 14:58

Така си е ! Време беше да се каже и най-накрая го казаха *smile*.Дано този сезон спечелим 2-3 титлички .

omonigotemile
11.08.2009 13:50

Правилно трябва да се даде шанс на младите. Дори и да се жертва ако трябва този сезон, за да се обиграе състава и догодина отново да покори върховете. Правилна политика според мен *thumb_up*