Ван Гаал: Малките отбори паркират автобуса срещу нас

19:08
Ван Гаал: Малките отбори паркират автобуса срещу нас
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал разкри защо неговите възпитаници се представят по-добре в дербитата от Висшата лига, а същевременно имат затруднения в двубоите с тимовете от долната половина на таблицата.

"Отборите от долната част на таблицата паркират автобуса и тогава е много по-трудно. По-класните състави искат да играят футбол срещу нас и това ни дава възможност и ние да играем. Това е голямата разлика", заяви Ван Гаал.

Специалистът сподели, че Уейн Рууни вече се е възстановил от контузията си в коляното и в понеделник ще играе за младежката формация на "червените дяволи":

"Рууни тренира с нас само два пъти, което не е много, но всичко върви добре. Той ще трябва да понатрупа игрово време с отбора до 21 години. Завръщането му ще улесни моята работа, защото ще имам по-богат избор, но същевременно ще става по-трудно за моите играчи. Имаше моменти, в които можех да селектирам само здравите футболисти, но сега разполагам с по-широк състав - с всички млади, които доказаха, че имат качества да играят, и с тези, които се завръщат след контузии".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
09.04.2016 01:00

Понеже като бяхме със САФ малките отбори ни мачкаха от първата до последната минута,буквално нА размазваха.. Нали затова си ти там,нали затова толкова голям клуб те е сложил на треньорското място,за да можеш да побеждаваш именно в такива мачове. Когато срещу себе си имаш 11 защитника трябва да измислиш начин да ги преодолееш,да изиграеш майсторски мача и да си го вземеш с 1:0,това прави големият треньор,не мрънка по пресконференции,че му накърнявали чувствата или тези на семейството му..

Daley_Blind
09.04.2016 09:18

Какво очакваш да каже Ван Мангал? От както е дошъл не е спрял да се оправдава и да намира кусури...

darklight
08.04.2016 19:26

Като дойде Моуриньо ролите ще се разменят. Тогава Юнайтед ще паркира автобуса срещу големите отбори.