Берое обърна ЦСКА при юношите

22:53
Берое обърна ЦСКА при юношите
Отборът на Берое до 19 г. победи с 3:2 връстниците си от ЦСКА, след като губеха с 0:1 на полувремето. Двубоят от 25 кръг на Елитната група трябваше да се играе вчера, но бе отложен с 24 часа и се игра днес на Спортен комплекс "Берое".

Двата отбора изиграха много добър и открит двубой. През първата част гостите бяха по-настоятелни и откриха в 14-та минута. През второто полувреме момчетата на Иван Гаджев успяха да обърнат развоя с много добра игра. Станислав Белчев изравни в 52-та минута, след като се възползва от центриране и засече топката с крак. В 67-та минута Ивелин Илиев открадна една топка, навлезе в наказателното поле и предостави кълбото по отличен начин на Димитър Видев, който с прецизен удар направи 2:1. В 80-та минута Видев изведе Илиев и той преодоля стража на гостите с хубав диагонален удар – 3:1. В добавеното време на мача червените върнаха един гол, но това не бе достатъчно и Берое записа ценен успех.

Така съставът до 19 г. събра актив от 38 т. и се намира на 8 място в подреждането. В следващия кръг отборът гостува на Черноморец в Бургас. Двубоят е насрочен за 9 април от 16 ч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация