Хекинг: Възползвахме се от шансовете си

09:29
Хекинг: Възползвахме се от шансовете си
"Когато Реал Мадрид ти дава шансове, трябва да се възползваш от тях. Ние го направихме и сме в добра позиция", заяви наставникът на Волфсбург Дитер Хекинг след сензационната победа над Реал с 2:0 миналата вечер.
 
"Вълците" си осигуриха комфортна преднина преди реванша, благодарение на голове на Родригес и Арнолд през първата част. 
 
"Когато Реал Мадрид ти дава шансове, трябва да се възползваш от тях. Трябва да отдам дължимото на моите играчи. Те изпълниха всичко, за което си говорихме, изкараха съперника от равновесие и сега се намираме в добра позиция преди реванша", коментира Хекинг.
 
"Няма смисъл да се превъзнасяме. Трябва да играем по същия начин в Мадрид, ако не и по-добре, за да продължим напред", каза единият от голмайсторите Арнолд. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko1010
07.04.2016 11:14

Този резултат за тях сега е много комфортен. Използваха си абсолютно всичките шансове. Искам да ги поздравя за това. *smile* Да победиш Реал с 2-0 е голям резултат за тях, защото всички ги описваха като пълни аутсайдери в този двубой.
Юлиан Дракслер направи страхотен мач. Ако играе така и в Мадрид, не виждам как ще се класираме напред. Ювентус миналата година така ни би, после им се точихме, че в Мадрид ще ги смачкаме и ще отидем на финал за втора поредна година, а то какво взе, че стана- родната ни юноша, Мората, ни наказа и прати отбора си на финал.
Придобивам опитимизъм отнякъде. Мисля си, че все пак в Мадрид ще ги бием с нужния за преминаване напред резултат. Трябва да сме напълно мотивирани. Трябва да си проличи колективът, а не звездите да си правят финтчетата по крилата и резонно да направят няколко удара към очертанията на вратата и после да се влачат цял мач по терена и никак да не помагат за преса.
Това е, което може да се отбележи, че пресата ни куца. Роналдо трябва да започне да се раздава, той понякога изобщо не бяга и не помага за пресата. Писах го и преди, треньор, който ще смени Роналдо, направо да си подава оставката.
Трябва този страх да започне да се изкоренява, защото Роналдо не може да играе с пелените на терена. *joking* При евентуално отпадане от Волфсбург феновете трябва да се смилят над Зидан и да му дадат шанс. Трябва му, той все пак е новият треньор, който пое отбора от средата на сезона в лошо състояние. Постигна победа в Ел Класикото, падна в Дерби Мадриленьо.
Още едно нещо за отбелязване има. Имах чувството, че вчера нашите футболисти изобщо не слушат треньора си. Не очаквах подобно нещо от Марсело. Каква симулация! Каква глупост! Досега той не се бе проявявал по толкова глупав начин, но явно е бил твърде напрегнат от очертаващата се загуба. Това обаче не му повишава авторитета, а го уронва.
Теренът също беше много хлъзгав, на няколко пъти футболистите падаха.
Това са само детайли от мача. Трябва събуждане! Трябва Мадрид да одере живи вълците на Бернабеу. Трябва! Зидан едва сега пише своята първа симфония за ,, белия балет''. *smile* Тя не трябва да свършва бързо. *smile*