Волфсбург срази Реал Мадрид с 2:0 (видео)

23:38
Волфсбург срази Реал Мадрид с 2:0 (видео)
Волфсбург поднесе изненадата в четвъртфиналите на Шампионската лига, след като победи  Реал Мадрид в първия мач между отборите в тази фаза на най-престижния европейски клубен турнир. Германците надиграха именития си съперник с 2:0. 
 
Двубоят започна интригуващо от първите минута, след като Кристиано Роналдо вкара едва във втората минута на мача. Голът му обаче бе отменен заради засада, маркирана от страничния съдия. 
 
Резултатът беше открит в 18-та минута от домакините. Шурле имаше съприкосновение с Касемиро в опит да удари топката и съдията отсъди дузпа за вълците. Рикардо Родригес застана зад топката и откри за 1:0. Няколко минути по-късно Максимилиан Арнолд удвои предимството на своя тим, вкарвайки за 2:0.
 
През второто полувреме възпитаниците на Зинедин Зидан направиха всичко по силите си, за да отбележат поне един гол на чужд терен, но усилия им се оказаха безуспешни.
 
Реваншът между тимовете е на 12 април в Мадрид.
 

Wolfsburg 2-0 Real Madrid - ALL GOALS HD by HaijRJHD

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

z9bmv
08.04.2016 11:17

Волфсбург згази майка ти...........

sdw
07.04.2016 15:10

Уау,ще е реванш та дрънка.Дано да си покажем играта в Испания и да ги отнесем с 3-4 гола,но ако играем като снощи ... Роналдо започва да ми лази сериозно по нервите.Данило не е за отбор като Реал.Бейл може би е най-силния ни играч в момента.Защитата ни е ужасна и нямам търпение Варан да се върне и да замести Пепе... А Дракслер е невероятен.Със сигурност ще изиграе важна роля за националния отбор за европейското и като нищо след това да бъде продаден в някой от най-големите грандове.За жалост това ще е Байерн най-вероятно,тъй като всички знаем какво става с добрите играчи в Бундеслигата. Успех на Сантяго!

s_portal
07.04.2016 12:27

То си личчеше че ги подценихме но се надявам в мадрид да е различно. Пожелавам си класико на полуфинал.

Kalinski88
07.04.2016 12:21

Съдийските тесли се умножиха след като Платини стана президент ( вече бивш ), а Колина пое съдийте. В мача на Барса и Атлетико имаше тесли и за 2та отбора. За мене лично трябваше 3ма играчи да бъдат изгонени общо за 2та тима. Не си натрапвам мнението. Тука има хора дето по цял ден стоят в сайта и ударно спорят в полза на своя отбор. Феновете не са виновни за случващото се на терена.

Kalinski88
07.04.2016 12:17

Ми не знам, но аз 10 пъти гледах повторенията при гола на Роналдо и засада имаше макар и много тънка , но я имаше. Тука половината или имат проблем със зрението или гледаме различен мач *smile* Колкото до Марсело аз гледам от към забавната част на нещата *smile* псувните са излишни. Въпроса е , че има 50 рефера на терена и файда никаква. Истината е , че немците ги хванаха по бели гащи. Още ме е яд за Шалке миналата година.

crip1
07.04.2016 12:13

Инъче и аз съм за всяка такава проява, ако не на място, поне по видеозапис да се наказва, за да се изчистят малко или много такива случки.

crip1
07.04.2016 12:09

Инъче и за ситуацията с Бейл може да се поспори.Тръгва, бута си топката, след което бива премазан като локомотив.Някой ще го тълкуват рамо в рамо, друго дузпа.И аз не знам какво е.Но факт е, че Бейл си поведе топката. Засадата на Роналдо също е много тънка, а може и да са на една линия.На мен ми се видя обаче, че е с малко в засада. Дузпата може би, едно 80% от реферите ще я дадат.Просто нещата стават много бързо и трябва да се вземе решение, а в реално време това си е чиста дузпа в лицето на рефера.

crip1
07.04.2016 11:59

Е извинявайте, но да ми сравнявате ситуацията с Марсело едва ли не като същата със Суарес е меко казано смешно.Ритника на Суарез беше с голяма злоба и в пъти по-силен от чукването на Марсело и с крак и с главата.Да не говорим кракът на Суарес къде попадна. Това, че сега се опитвате всячески да си го върнете на тия, които са ръсили помия по вашия мач е оправдано и за мен не е проблем.

И преди това казах, за първи път виждам Марсело да постъпва по толкова жалък, меко казано, начин.Просто в момента не се сещам за друг път да го е правил.Ако последва наказание - проблем за мен няма.Но такова няма да има и съм почти сигурен.

MaLkO_LuD94
07.04.2016 12:22

Ами изгледай го отново и ще видиш и не не попада м/у краката пресрещат си краката и определено не го изрита силно но не мисля и че има значение след като го е направил *erm*

crip1
07.04.2016 12:12

Така е.Но силата е главното нещо, което би накарало съдията да изгони някой.А да кажеш, че не беше силен, е чисто и просто пристрастно.И отиде между краката му, до колкото си спомням.

MaLkO_LuD94
07.04.2016 12:04

Някъде пише ли с каква сила трябва да бъде ритника за да има червен картон *wonder* Удар без топка е и едното и другото а и ударът на Суарес с крак изобщо не беше силен защото просто или не го уцели където искаше или се усети навреме че извършва глупост но това не го оправдава силно леко за червен картон си е *erm*

lipovanski
07.04.2016 11:20

ритане на играч /без топка/ с крак - червен картон удар с глава /без топка/ - червен катон симулация - жълт картон, за колко мача трябва да бъде наказан Марсело от УЕФА по видеозапис ???

[@link https://youtu.be/ZAUdHNCXlz0?t=45]

MaLkO_LuD94
07.04.2016 11:39

То не е само феновете на Реал и останалите които вчера бяха толкова активни как са подпирали Барса днес за същото нещо си мълчат *erm*

lipovanski
07.04.2016 11:34

Точно това е идеята, всички (фенове на реал) говорят за Суарез колко бил за голямо наказание пък за тоя мангал се правят на луди и нищо не споменават. Е кажете ми ако Суарез е за 3 мача наказание за колко е Марсело????

MaLkO_LuD94
07.04.2016 11:28

Наистина всички говорят за Суарес и това как той трябвало да бъде изгонен и наказан за 3 мача а никой не казва и дума за Марсело *erm*

Amateur1878
07.04.2016 10:21

Определено шокиращ резултат. Подобна офанзивна линия да имаш и да не успееш да вкараш поне един гол да се отсрамиш... Странно! Определено лъсна големият проблем на Реал в последните, бих казал, 10 години - липса на колектив. Имат страхотни играчи, през тях са минавали страхотни треньори, но колективът между сбирщайна от разглезени звезди никой не успя да направи.

Въпреки всичко за мен те си остават фаворитите за класиране напред. Но поздравления и за Вълците. Колкото и да не са във форма, все пак си остават Реал.

biserms
07.04.2016 10:19

Ако бяхме отстранили Байерн имахме огромен шанс ако не да спечелим купата то най-малко ПОНЕ да сме на финала за втора поредна година. Реал колко трябва да са смешни, че така да им се подиграе отборче като Волфсбург. Ония пък сакатите от Сити и ПСЖ с тия смешни защити... Срамно е такива отбори да са в тази фаза на турнира.

biserms
07.04.2016 19:28

Пич не подскачай така, ами си махни очилата и виж как играхте снощи срещу един отбор, който въобще не му е мястото в тоя турнир. Нямам нищо против Реал, но бяхте адски смешни вчера и то срещу 8мия в Германия. Просто ще е пълен панаир ако да речем 2 от полуфиналистите са Сити и Волфсбург, а така както е тръгнало май точно това ще стане.

Hitchhiker1902
07.04.2016 13:58

Вие Байерн ги бихте, със съдиите само не успяхте да се справите. *smile* За мача - вълците ни изядоха! Млатиха ни във всяка точка на терена, надиграха ни във всеки компонент. То бива подценяване и мърдосване, ама снощи минахме всякакви граници. Не знам защо игра Данило. Не знам защо игра Касемиро (все си мисля, че Волфсбург не е Барса и ни трябваше по-градивна халфова линия, с Иско или Хамес от самото начало). Роналдо знам защо игра, но вече трябва да спрем с ревютата и PR-a. Отдавна трябваше да спрем. Перес пое футболен клуб и го реорганизира в агенция за манекени... То не бяха гащи, не бяха шампоани... Марсело - циганска проява, определено плаче за наказание, но и аз не вярвам, че ще има. Не знам какво му стана, Пепе да беше - нямаше да се учудя, ама Марсело не е такъв тип... Абе на всички им имаше нещо, не знам... дано се оправят до вторник, може вирус някакъв да е... Има такива мачове, не ни е за пръв път. Гледаме напред. И... HALA MADRID!

Amateur1878
07.04.2016 11:43

Не гледах Реал, но видях клипа, който си споделил. Този човек и той заслужава да отнесе солидно наказание. Освен шамара с крак и удара с глава в гърдите и СИМУЛИРА! Е това е просто...

lilikoli
07.04.2016 11:24

Кви ги говориш бе *lol* ако Реал отпаднели щяло да е катастрофа за ШЛ *lol**lol**lol* това , че имате най-много титли в този турнир не означава,че без вас ще е скучно *thumb_down* Катастрофа ще е единствено за фенчетата на Роналдо които са на 13 години *joking*

AC_Milan_92_45
07.04.2016 11:11

Ако успееш да си сместиш коментара с 2-3 реда по-къс да е, ще е официално най-голямата простотия ръсена на квадратен метър. Но виж, факта, че без вас останалото няма да е толкова гледано, е да простотия е, но все пак вярвам, че УЕФА ще се подсигури и подобно на суарез, някак си ще ви дотуткат до полуфинал, дузпичка, 2-3 червени, не е като да не е имало два червени за противник на Реал де, не се плаши споко, ще имаш още поводи да напикаваш леглото още вечери до края на турнира. Но все пак за невярващите казах, че освен бенфика моооже би, всеки друг щеше да и разкара от четвъртфинала

Amateur1878
07.04.2016 11:02

Е голяма катастрофа за ШЛ беше като отпадахте 6 години на 1/8-на финал. Шок и паника настъпи във футболният свят. Нямаше интерес към ШЛ! Всеки отбор се отказваше от спечелените купи понеже не е било достатъчно предизвикателно без Реал. Я стига глупости! Кофти е, когато отбори като Милан, Ливърпуул, Юнайтед, Ювентус, Интер, Реал, Барса, Байерн и пр. не се класират ИЗОБЩО за ШЛ. Такива отбори липсват на ШЛ от груповата фаза и натам. Тогава се гледат по-интересни мачове още от груповите фази. ТОВА е кофти! Така де. Барса и Реал не са застрашени от такова нещо. Те са си в топ 2 на Примера, а когато единият е мега-зле, тогава отива на трето място. За четвъртото място и дума не може да става, а еле пък за пето! Но за останалите отбори си важи с пълна сила. Байерн също го бяха изпитали преди време какво е да не се класираш за ШЛ. И да ти кажа ли, на мен ще ми е по-интересно да гледам на полуфинал Сити - Волфсбург, отколкото поредният мач Барса - Байерн или Реал - Барса. Особено предвид продукта, който представиха испанските отбори както в последното Класико, така и в ШЛ. Лежане, ръгане, удари по глави, ритници, симулации, нерви и много малко футбол. Ами предпочитам Сити - Волфсбург, определено!

LosBlancos7
07.04.2016 10:46

Ти с твоя отбор въобще не трябва да говориш за Реал мой човек!Където миналата година на магия стигнахте финала,какво се обаждаш,къде беше преди миналата година,че не си спомням...?Този турнир без отбор като Реал в него не струва нищо!Колкото и тъпи парчета да са феновете на Милан аз мога да проява уважение и да кажа,че ШЛ страда от това,че един от топ отборите в историята на ШЛ го няма в надпреварата...Мислиш ли,че на някой ще му пука ако Бенфика Атлетико Волфсбург и Сити са на полуфинал????Искаш ли да се обзаложим,чe нито полуфиналите нито финала някой ще го гледа в сравнение с други години.В този ред на мисли отборът с най-много успехи в надпреварата да си тръгне на 1/4 е катастрофа не само за феновете и клуба,а и за самия турнир и неутрални фенове...

mitko1010
07.04.2016 09:22

От яд към играта им написах, че и Каземиро трябва да е аут. *lol* Момчето си е страхотно. Данило, не Каземиро трябва да е аут.

mitko1010
07.04.2016 08:58

Ужас! Това е думата, която най- точно описва представянето ни срещу Волфсбург. Не ми се искаше да го кажа, но Зидан толкова ли не вижда, че Данило не става за нищо? Когато той е на терена, играем с човек по- малко. Колко огромна разлика има между него и Карвахал, а Зидан сякаш не я вижда.
Май вече е време Кристиано Роналдо да си ходи. Имаше някои голови ситуации, но просто си беше за смяна, обаче всеки треньор се страхува да смени Кристиано Роналдо, защото това му гарантира уволнението. Вижда се как на терена Роналдо е просто една ходеща марка, нищо повече- с времето взе да го доказва. Просто не показва никакво себераздаване, което е нужно в трудни моменти като вчерашния.
Трябва подмяна в отбора. Кристиано, Каземиро, Арбелоа. Аут!
Хамес изобщо не е пускан в игра напоследно време. Това момче го забравиха. Дали пък наистина няма да има трансфер в друг отбор? Вероятно е, защото той изобщо не играе. Защо така го игнорирват, не мога да ги разбера. Може формата да не му е най- идеалната, но те дори не му дават шанс да се поправи. Щом на мястото на Карвахал е Данило, значи има нещо гнило в този клуб. Заради високата цена на Данило, някои от управляващите казват той да излиза на мястото на Карвахал, за да ,, играят '' тези ходещи пари, да не са безполезно дадени.
Изобщо не съм следил изявите му в Порто. Мислех, че щом от Реал ще го искат, поне ще може да ходи, но той си плаче за очевидна рехабилитация. *wink* *lol*
Оставяйки всичко настрана, в Испания ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ги бием и да продължим напред, защото емблемата на този клуб ще се поругае от евентуално отпадане в толкова ранен етап на надпреварата- най- голямата, но и най- комерсиалната, да не го забравяме. С малка неувереност, с лек глас, с голяма надежда ще кажа : ,, hala madrid'', дано в Испания покажем кои сме!

MitkoSh
07.04.2016 15:44

Не ми е мястото в тая тема ама без да искам се натъкнах на твоя коментар.Абе много сте интересни вие феновете обосноваващите се на уикипедия с "мега големия клуб",когато Роналдо вкара на Барселона е "човека",сега изпуска няколко положения няма късмет в играта като цяло на целия клуб и дай да си ходи.Много ама много заблудени фенове има и ще ревете в момента когато Роналдо си ходи,защото имено той Ви изкарва 80% от мачовете и е легенда за съвременния футбол колкото и да не го харесвам.......

Futbolfen
07.04.2016 08:06

май и тази година няма да има елкласико в ШЛ*erm*

kapitana123
07.04.2016 04:09

Слаб мач на Реал и много достойно представяне на Вълчеград. Ако преди мача шансовете за продължаване напред на балерините бяха 90:10, то сега са 80:20 т.е. - все тая. Интересно би било ако в реванша няма "дузпи роналдовки" като тези срещу Лудогорец (и много други), но се съмнявам Волфсбург да продължи. Остава фактът, че немците си направиха веселото с една много престижна победа *smile*.

Notlike
07.04.2016 02:42

В момента има една истина и тя е, че Реал е напълно посредствен отбор. Изключвам Модрич, Кроос, Бензема, Роналдо и Бейл, останалите просто не са играчи от световна класа. Да, ще поспорим доста на тази тема за футболистите като Хамес, Марсело и подобни, които не съм забравил. Днес видяхме колко трагична е защитата на Реал - добре, че имат полузащитници от световна класа, които да не позволяват на Рамос и Пепе да са жив цирк.

Uigtfri
07.04.2016 00:41

Има една поговорка "Който се смее последен, се смее най-добре". От 17:00 до 21:00 часа се начетох на какви ли не глупости срещу Барса по повод вчерашния мач, в който даже ни ощетиха, и то все мнения на фенове на Реал. В крайна сметка, при условие че бях на ваше място, може би щях да изчакам двубоя на любимия си тим и ако евентуално той спечели, тогава да ръся помия по конкурента, по съдийството и т.н. Лично аз обаче не бих направил подобно нещо, тъй като не съм на акъла на някои тук (говоря най-вече за онзи с цифричките, Хамстера и Черно-жълтата сила), а пък и не ми е в интерес, още повече, ако знам вътрешно, че и кръвният съперник на моя отбор е бил ощетен в неговия мач. Иначе, съдейки от коментарите долу, разбирам, че Волфсбург са изиграли изключително грамотно срещата, а прехвалените играчи на Реал явно са били опиянени от безсмислената победа над Барса през уикенда, което допълнително е спомогнало за формирането на този резултат. Не знам, но ако на Бернабеу Волфсбург отбележат гол, то отиват на 1/2-финал със сигурност. А там вече ще бъде интересно, ако се паднат с Байерн.

sviliev
07.04.2016 00:27

Аз съм на същото мнение за Роналдо, отдавна съм го казал. Но я вижте Бейл - ами той си е чиста проба житен бегач, няма никаква фантазия в играта му. Роналдо, Неймар, Ди Мария, Ройс, Дъглас Коста са много над него.

pesholudiq
07.04.2016 01:42

НИЩО общо с това, което беше послединия сезон в Тотнъм ... А за Роналдо чух, че в Испанските медии имало материали как като съотборник вкара и той се нерви, че не е вкарал той гола и някви такива, сега колко е вярно не знам.

sviliev
07.04.2016 00:21

А Данило защо игра, аз не разбрах. За 30 мача грам не ме убеди, че става и за резерва. Не си спомням да съм виждал по-некоординеран футболист на Реал от него.

sviliev
07.04.2016 00:09

Реал ако отпадне от Волфсбург, ще бъде незапомнен срам. Откакто гледам футбол, а това са вече 16-17 г. не си спомням да сме отпадали от такъв непретенциозен тим. Ако отпаднем другата седмица, не ми се мисли какво ще става. И все пак продължавам да не мисля, че сме способни да отпаднем от Волфсбург.

pesholudiq
07.04.2016 00:08

Тежко е да си фен на Реал Мадрид.. Не го казвам с цел да се заяждам, но съдейки по коментарите, за пореден път стигам до следния извод - Реал не е отбор, а купчина звезди и нищо повече.. Не знам дали има треньор на света, който да ги сплоти и направи отбор като Барселона, примерно. Вярно е, че ги биха, но една победа не променя нищо и днес го доказаха..

123321
07.04.2016 00:32

Не мисля, че се е провалил.Просто контузиите на ключови играчи като Модрич си оказаха влияние за сезона.А и в сравнение с този сезон, последния с Анчелоти изглежда като непостижима мечта.За мен, ако нямахме толкова много контузени през миналия сезон титлата си я печелихме,но какво да се прави.Иначе изгонването на Анчелоти беше най-голямата грешка на Перес и сега Реал си пати и то жестоко.

sviliev
07.04.2016 00:18

Анчелоти успя, обаче миналата година се провали с гръм и трясък. Не знам, за мен не е нормално с такава класа да имаш такива резултати. Основните причини според мен са неправилния трансферен подход, честата липса на колектив и честото мишкуване по терена на нашите играчи.

123321
07.04.2016 00:11

Карло Анчелоти беше човека който успя да го направи, но..Чичо Перес реши да го махне и да доведе келнера.

sakata_97
07.04.2016 00:07

Германските отбори винаги са били много силни и днеска Волфсбург го показа.Много слаб мач за Реал направо си беше трагичен отвсякъде,но радващото е че има мач на Бернабеу,който не бих отписал.Знам че имаме шансове но със разхождане по-терена не става,не може 2-3 мача да се раздаваш и после 1-2 мача да се разхождаш из терена ако така ставаше щях да ги разбера,но не става трябва всеки мач пълно раздаване камо ли пък в мач от ШЛ.Не вярвам да има фен на Реал който да доволен от нещо в този мач,но на реванша очаквам съвсем друг Реал.Лека от мен

Man_Red
07.04.2016 11:59

Ти си бахти бояджията. С картинка на Арсенал, а казва "ние" когато става дума за Реал...

Banditos
07.04.2016 00:06

Едно е сигурно,все още нищо не е решено,всички мачове остават отворени и всеки един отбор може да продължи

kaizerabg
07.04.2016 00:28

ИМЕННО и 8-те отбора имат шанс ще е много интересно и в 4-те мача..............

deucec
07.04.2016 00:01

До коментар [@comment 1887964] от [@user ZZ_10]:

Всички сте големи специалисти, след като сте изгледали 20 повторения и стопкадри! Истината е, че всеки си го тълкува различно. Ти го тълкуваш така, защото си пристрастен. *smile*

El_Blanco
07.04.2016 00:03

Е, това е ясно. Разбира се, че на съдията му е най-сложно, за него повторения няма и трябва мигновено да вземе решение. Затова казах, че нямаме право да се оправдаваме с такива неща, а да гледаме по-скоро към начина, по който играем.

stefanBG111
07.04.2016 00:00

Честита победа на Волфсбург. Очаква ни един доста интересен реванш, Реал трябва да бъдат внимателни, особено в защита на реваншът, защото Реал ще атакува и това ще отвори възможност на Волфсбург да контраатакуват. Тази вечер видяхме, че могат да са много опасни, особено през зоната на Данило най-слабото звено в състава на Реал.

ComsteR
07.04.2016 00:15

То тоя, не е играч. Вашият Дъглас е класа над тоя ръб.

El_Blanco
07.04.2016 00:02

Абсолютно си прав. Данило увисваше всеки път, когато Дракслер беше срещу него. Карвахал щеше да се справи по-добре със сигурност.

sviliev
07.04.2016 00:00

Аз мисля, че срещу Волфсбург 0:2 на наш терен можем да няваксаме. Проблемът е, че играта ни бе много слаба, а и без Бензема ще ни е много трудно. Реал много рядко продължава след негативен резултат в първия мач, но въпреки това аз мисля, че имаме нелоши шансове.

crip1
06.04.2016 23:56

Но тука идва другата част, че за страничния ще стане почти невъзможно да свири правилно ако трябва да следи краката.

El_Blanco
06.04.2016 23:56

Като цяло, нямаме право да се оправдаваме със съдийски грешки или пропуснати ситуации. Играта ни не беше това, което показахме срещу Барса и очаквахме тази вечер. Дали подценихме двубоя, или пък бяхме физически/психически изморени, няма как да знаем със сигурност. Но е факт, че с това представяне, победата можеше да се осъществи единствено, ако бяхме по-точни във вратата на Волфсбург. Очаквам коренно различен реванш и знам, че Реал има качеството и силите да обърне двубоя и да отстраним Волфсбург. Понякога си трябват и такива двубои, да ти покажат, че не става само с име и имидж, а с раздаване и тичане по терена.

Drogba_d
06.04.2016 23:53

Според мен трябваше да си почне карвахал на мястото на бензо трябваше да влеЗне хамес , хесе не е за реал... А васкез също щеше да попправи атаката но на зидан му. Е простено за това са тези грешки за да се добива опит

crip1
06.04.2016 23:52

Впрочем аз доколкото видях гола беше правилно отменен.Но се чудя, май всеки си гледа както му е удобно и така свири.За мен, то така и е логично, трябва да се гледат краката.Не може да съдиш по тялото, много ясно, че почти винаги нападателя ще е с тялото отзад при по-спорните ситуации, все пак той напада и е с лице към вратата.

deucec
06.04.2016 23:52

Заслужена победа на Волфсбург! Бяха по-добрия отбор. Съдийството беше на ниво. Смешни симулации на Кристиано и Марсело!

ZPM
06.04.2016 23:52

Изненадата е факт. Очаквах Реал да бият минимално, но Волфсбург ме изненадаха приятно.

aa4opz
06.04.2016 23:50

преди мача казах и написах че срещу немци в германия трябва да се внимава много ..и се оказах прав ..кой каквото да говори ..имало гол ...нямало дузпа.... важно е да се говори или пише ....но крайният резултат е този ... реал игра като цяло ...под нивото си и с тази игра ще бере ядове и на реванша ..макар че има сили да обърне резултата .... немеца не се отказва до последно ....и се видя и днес ...

sviliev
06.04.2016 23:49

Направихме един хубав мач в събота и веднага след това трябваше да понесем поредното унижение. Дори с малко се отървахме, германците изпуснаха много положения. Никаква фантазия не проявихме, много грешки допуснахме при изнасянето на топката, мноооого пространства им дадохме, малко тичахме, а на всичко отгоре пак получихме контузия. Много съм разочарован, не знам какво става с този отбор в последните години.

catalan
06.04.2016 23:45

И това е чиста дузпа,честно ли не си признавате *lol*

El_Blanco
06.04.2016 23:52

Колега, на "нормалното" повторение и аз си помислих, че е 100-процентова дузпа. Снимано отзад, обаче, се вижда, че този от Волф си препъва единия крак в другия и контакт нямаше. Дори да е имало е бил минимален и не той причинява сгромолясването на играча на Волф, така че това е хипер пресилена дузпа от където и да го погледнем.

catalan
06.04.2016 23:49

В какво се препъва сам, май в кракът на играч на Реал, не говори глупости, има контакт просто виж нормално повторение, невъзможно е да се препъне сам, хубаво виж

El_Blanco
06.04.2016 23:49

Как ще е дузпа, бе приятелю? Има повторения от задния ъгъл, в който се вижда, че играчът на Волф се препъва сам, а Каземиро дори не го докосва.

El_Blanco
06.04.2016 23:44

Нещата се обърнаха след комичното съдийско решение, а именно - дузпата. Това е ако е дузпа, аз съм трамвай. Дори нямаше контакт с крака на Каземиро, този симпатяга сам се препъна. Преди това Бензема изпусна страхотна ситуация, както и по-късно с глава. Много слаба игра все пак от нас, която не се очакваше след представянето в Ел Класико. Тоя тъп номер с немските отбори не важи, когато играеш с/у Волфсбург. Просто нашите подцениха двубоя и това беше видно, те дори не си даваха зор да тичат. Бензема имаше положения, Кристиано имаше поне 3, като едно от тях беше 100-процентово сам срещу вратаря. Е, когато не вкараме и играем по подобен начин в защита, ще ни наказват. Сега ни остават надеждите да изиграем двубоя на Бернабеу, както му е редът (в което не се съмнявам, но 2:0 е много лош резултат). Имаме нужда от много подновявания в отбора, но за това - другия сезон.

ZZ_10
06.04.2016 23:42

Първа минута, Реал водят с 0-1 ,психически отбор като Волфсбург щеше да се паникьоса че ще се изложи пред собствена публика, НО благодарение на рефера голът не беше зачетен, според мен победата не е справедлива, този резултат е фалшив

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:52

Тихо че се изложи достатъчно *cigarette*

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:51

Гледа се всяка част от тялото с която може да се вкара гол АМА ПА СТЕ МИ КОМПЕТЕНТНИ *stop*

ZZ_10
06.04.2016 23:51

Затова даже коментаторите в Германия казаха че е редовен гол

ZZ_10
06.04.2016 23:49

Каква засада? Що гледаш главата на футболиста,гледат се краката, както при фаулове във/извън наказателното поле се гледат краката на играчите, а Роналдо се намираше на една линия със защитника на Роналдо, отвори си очите и така коментирай

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:48

Чиста засада си е какво си гледал не знам ама *cigarette*

catalan
06.04.2016 23:48

Те ви смачкаха,имаха още супер много чисти положения,Реал нямаха никакви.

Captain_Vidic
06.04.2016 23:47

Психическите отбори се паникьосват като им вкарат...факт!

123321
06.04.2016 23:45

Я се стегни малко бе...Засада имаше, а и това не трябва да ни е оправдание.Да не можем цял мач да не застрашим 8-ия в Германия е смешно.Аз съм почти сигурен, че отпадаме.

123321
06.04.2016 23:41

Напълно нереален резултат..Трябваше поне още 2 парцала да изядем.След този мач искам всичките ни "ЗВИЗДИ" начело Криситу да си ходят, защото такива наемници не ни трябват.

MaLkO_LuD94
07.04.2016 00:32

Абе ще дойдем всички на едно мнение за Роналдо ама *cigarette*

123321
07.04.2016 00:27

Аз още от началото на този сезон ЗА Роналдо да си ходи.То да беше само лакоменето.Просто той играе за себе си, а не за отбора.Сигурен съм, че след като той си тръгне ние наистина ще почнем да играем като ОТБОР, а не като сбирщина звезди която играе само за да може Криситу да подобри някое рекордче,

Drogba_d
07.04.2016 00:22

От кога ви го повтарям... Къде са сега всички които казваха че роналдо не бил лаком ... Като вземе топката не се оглежда дали има възможност да е подаде а е бие ...

123321
07.04.2016 00:19

Такива "ЗВИЗДИ" на отбора не му трябват.Трябва да има колектив, а не когато не ти подават да ревеш като пу*ка.Роналдо не играе за Реал Мадрид, а само и единствено за себе си.

El_Blanco
06.04.2016 23:51

Дай да плюем по най-голямата ни звезда, който е донесъл толкова радости на Бернабеу, защото нямаше ден. А за Бензо нищо не казвате, като изпусна 2 по-чисти ситуации още при 0:0 и 1:0. Точно пък тоя на снимката ти е най-големият наемник.

crip1
06.04.2016 23:40

Мега зле.Аз си го казах, все пак в Германия 18 загуби, 4 равни и някви мижави победи до колкото си спомням.Инъче тоя мачми напомни на онзи с Дортмунд, като ни убиха от бой. Мега зле. Данило не струва и 1 евро.Зидан очакваше по-лесен развой и за това го предпочете пред Карвахал.

Drogba_d
06.04.2016 23:39

Няма такива бездарници вчера барса като губеха изядоха терена направиха 818181 положения а нашите манекенчета си направиха разходка 2орото полувреме *smile* честито на Волсбург напълно заслужено!

ComsteR
06.04.2016 23:37

Евалата на Волфсбург, и честита им победа.
Не виждам как ще продължим напред,наистина.

GaLaxY94
06.04.2016 23:37

Изобщо не ни се получаваше играта, никакъв късмет, никакви положения...

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:48

Важното е че вчера някои като теб бяхте много отворени а днес сте тихички и ще е така поне до реванша *beer*

GaLaxY94
06.04.2016 23:45

Хаха топка е, какво ще стане ще видим! Живи и здрави и Хала Мадрид!

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:39

Да се върна пак на това което казах по рано и нещо което вие доста използвахте ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА *beer* Най-важното е че до другата седмица ще сте тихи и все пак честито на Вълците едва ли са си представяли че могат да изкопчат такъв резултат *cigarette*

catalan
06.04.2016 23:32

Обаче тея 4 минути са смешно много време братче,вчера имаше хиляди забавяния тоя дава 2 минути,тук нищо и дава 4

catalan
06.04.2016 23:45

Ти поименно ги пита сигурно,тези от целият Свят. Иначе Зидан добре ги е научил да удрят глави момчетата от Реал *lol*

Ginekologa
06.04.2016 23:43

*joking**joking**joking**joking*

j_mourinho
06.04.2016 23:43

Тези няколко злобара са цял свят + няколко големи медии.Хайде сега да не ти давам статиите за това как Барселона са най-подпирания отбор.И това не е само този път, а всеки.

catalan
06.04.2016 23:38

Не бъди заблудено момче, реалността е такава, Барса ги подпират само в твойте очи и на още няколко злобара

j_mourinho
06.04.2016 23:37

Така е, след този отговор, няма какво да добавя повече.Наглостта ви няма край.

catalan
06.04.2016 23:34

Свали си очилата,Барса с нищо не ги подкрепяха вчера

j_mourinho
06.04.2016 23:33

Човече фен на Барселона ли говори за съдиите?Как имате очи да се мяркате тук не знам.

nofx_
06.04.2016 23:32

Дракслер е класи над половината при4ески..........

El_Capitan
06.04.2016 23:27

Данило какво търси още на терена е въпроса на вечерта.

Drogba_d
06.04.2016 23:41

Аз не съм казал че данило е цвете за мирисане пълен некадърник е имах предвид че не само той е виновен *smile*

El_Capitan
06.04.2016 23:39

Роналдо и Бейл няма кой да ги смени вмомента докато Карвахал е класи над Данило. Данило Дракслер го разминава цял мач като малка гара и имаха 10 атаки от там.

Drogba_d
06.04.2016 23:34

другите 3ма да ти кажа не бяха по добре не знам защо всеки мач данило ви е виновен за всичко...къде са кроос , роналдо бейл? ... Защо хамес се поеви чак в 85 минута доста въпроси има..

danialves2
06.04.2016 23:33

Сигурно и Данте ако му тръгне един на един ще го мине. Тотален бездарник е Данило.

gL_Manekena
06.04.2016 23:26

И ся ко с тоя мач: 19 загуби/ 6 равни/ 4 победи на Германска земя *blush*

Matteo_Poker
06.04.2016 23:25

Как няма да избухва човека..Волфсбург бие Реал Мадрид ..

simi91
06.04.2016 23:25

Да еба, другия мач го бях играл 2:2, но в последния момент го промених на 0:0... Мамицата му *lol*

gL_Manekena
06.04.2016 23:24

Да да, ако това, ако онова, ако Рвал им беше зачетен гола щяха да бият.... Ако имах финансови възможности можеше и аз да създам Фейсбук 1ви *wink*

Garrincha
06.04.2016 23:24

Белите грездеи ми скъсаха фиша ... *ама им некадърна ... да викам за Криси и това ми дойде до главата ... го ева ...

catalan
06.04.2016 23:23

Отдавна не бях виждал фен на терена

ZZ_10
06.04.2016 23:22

По БТВ не коментират отмененият гол,но всъщност той е основната причина мачът да се развие по този начин

catalan
06.04.2016 23:18

На Алвеш глупостите ги помнят цял живот братче и на Бускетс а тук утре вече все едно нищо не е станало

123321
06.04.2016 23:18

Роналдо..Роналдо..Не стига, че не правиш нищо цял мач ами и пропускаш очи в очви с Беналио..Ето заради това искам той да се махне.Просто целия отбор играе за него, извежда го на чиста позиция и той изпуска...

simi91
06.04.2016 23:16

бе тоз Налдо още ли играе бе хаха *lol*

gL_Manekena
06.04.2016 23:16

Тоя Бейл баси попа е станал, езък а какво хубаво момче беше в Тотнъм *nerd*

simi91
06.04.2016 23:32

Тва е... прекарва повече време във фризьорския салон отколкото на терена. Неймарчо също *lol*

gL_Manekena
06.04.2016 23:21

Хигиена 0, все едно е бил с Албена Вулева *lol* Поне да е поддържа малко, тя на нищо не мяза, баси метлата *party*

123321
06.04.2016 23:20

Хахахахах.*lol**lol**lol*

Garrincha
06.04.2016 23:20

Това е Цезар от "Планетата на маймуните" *lol*

simi91
06.04.2016 23:18

Тва ся е модерно. Косата дълга с ластиче хваната и брадясал, като някой китайски църковен будист, който си поддържа брадата. Иначе на мен ми прилича на някъв първобитен човек, маймуноподобен *lol*

Fcb10
06.04.2016 23:14

Много съм доволен , че Реал купиха Данило вместо нас защото се говореше за сериозен интерес от страна на Барса , няма такъв абич както казват в моя град.*joking**lol*

nofx_
06.04.2016 23:14

първо го провокира с ритник а след това симулира да му изкара картон..... мангалска история

gordon_shumway
06.04.2016 23:13

Ритане с бутоните, удар с глава и жалка симулация и дори жълт картон не получи - за това заслужава 2 червени!

Garrincha
06.04.2016 23:13

К'о, напрай Мършело, че не видях ?

Garrincha
06.04.2016 23:21

*lol* *lol* *lol* голем ...

simi91
06.04.2016 23:15

Шибна играч на Волфсбург с глава в гърдите, хвана се за носа и се струполи на земята гледайки към съдята с поглед умоляващ "дай му картон на тоя ве"

crip1
06.04.2016 23:12

За първи път виждам Марсело да прави нещо толкова грозно.Изумен съм.

catalan
06.04.2016 23:14

Хахаха а ти си фен на Реал и им гледаш мачовете,правил е много пъти такива номера

simi91
06.04.2016 23:11

ХАхахаахахахахХАХАХахаха Марсело е по-артистичен и от Неймар *lol*

gL_Manekena
06.04.2016 23:11

Криси много тъжен, а Марсело от кога стана симулант.. Жалко *sick*

nofx_
06.04.2016 23:11

симуланти симуланти симуланти

simi91
06.04.2016 23:04

До коментар [@comment 1887849] от [@user crip1]:

аз се шегувах, единственият, който видях да се подхлъзва е Роналдо

Garrincha
06.04.2016 23:03

Криси, моля та бе, стани стига са въргаля ... като човек та моля ... стани бе ...

simi91
06.04.2016 23:05

Разсърди се, че му скъсаха чорапите *lol* *lol* *lol* *lol* *lol* *lol*

Matteo_Poker
06.04.2016 22:54

Волфсбург е нормално да са назад в класирането в Бундеслигата,все още участват в ШЛ .Забелязвам,че от доста време не играе Дост ,спад на форма или тежка контузия,но миналия сезон с Де Бройне бяха голмайстори на Волфсбург.

Matteo_Poker
06.04.2016 23:02

Не знам с колко титуляри са играли,но от 3 месеца поне не играят с типичен нападател титуляр.Шурле играе 9-ка,ако не се лъжа.

stefanBG111
06.04.2016 23:00

Волфсбург този сезон имаха много контузени, ако не се лъжа по едно време бяха без 8-9 титуляри.

crip1
06.04.2016 22:53

Само аз ли забрлязвам, че от началото на мача не спират да се парзалят?

simi91
06.04.2016 22:56

Айдеее, сега теренът е виновен. Бетер, като абдалите в родното ни първенство *lol*

simi91
06.04.2016 22:51

В коментарите се наблюдават повече картинки на Барселона, отколкото на Реал М. *lol*

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:50

До коментар [@comment 1887813] от [@user El_Capitan]:

Те и ако бяха изгонили Рамос както трябваше още в 25 мин половината нямаше да сте тук и да плямпате глупости ама уви *beer*

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:16

Специално в този мач нищо не говори поне за мен *thumb_up* Освен че бяхте по нахъсани аз си признах че Суарес беше за гонене това е *wink*

123321
06.04.2016 23:16

Не знам може и така да е.

Garrincha
06.04.2016 23:15

Говори, че ако се паднем с Волсбург - лошо ...

MaLkO_LuD94
06.04.2016 23:14

Не съм убеден че вие играхте толкова добре по-скоро ние играхме много слабо и примирено дори но да не се връщаме към този мач *wink*

El_Capitan
06.04.2016 23:03

Това че слабия Реал бие Барселона на Камп Ноу , какво говори за Барса ? На мен , както и на голяма част от феновете на Реал ни беше ясно , че сезона е свършил преди да започне след назначението на Бенитез. Мен обаче не ме страх да си призная като отбора ми не играе добре и е подпиран от 3-та страна в даден мач.

simi91
06.04.2016 22:59

Не, срешу нас ние си бяхме слаби в атака, а не че вие сте били много добри в защита.

123321
06.04.2016 22:58

Просто бях учуден от толкова добрата ни игра срещу вас.И особено в защита.Явно е било временен проблясък.

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:56

Не е проблем да сте тук проблема е че много си повярвахте след това 2-1 и както казах устата не ви се затваряше радвам се че отбор като Волфсбург ви върна малко към реалността това е *cigarette*

123321
06.04.2016 22:52

Що да не сме тук?Да не би след 0:4 на "Бернабеу" да сме се скрили.Още повече, че нямаше да е голяма изненада, ако ни бяхте били.

vale_pika555
06.04.2016 22:49

Очаквах Реал да се затруднят срещу Волфсбург , но чак пък да падат 2-0 на полувреме не съм го очаквал...Ако завършат така пак имат шанс , но много ще им е трудно

stefanBG111
06.04.2016 22:49

Волфсбург имат потенциал да се борят за топ 3 в Германия, това място не им приляга. Имайте на предвид, че Реал по-принцип на немска територия играе трудно. Има време до мача, но за пореден път се видя, че немците никога не са за отписване, независимо дали са Байерн или Дортмунд.

scouser_pool
06.04.2016 22:48

Аз честно казано не разбирам този Данило защо го докараха в Реал Мадрид и още повече как е титуляр вместо очевидно по-класния Карвахал...Касемиро пък може да бъде много полезен играч но в мачове в които Реал а аутсайдер според мен Хамес и Иско трябват да влязат задължително

123321
06.04.2016 22:44

Единствено от целия отбор в момента ме е яд за Навас, че не подобри рекорда, но какво може да направи той като играят такива бездарници като Данило пред него.

123321
06.04.2016 23:01

Еми защото Карвахал не е маркетингов продукт и за него не сме платили 30 млн.Жалко мислех си, че поне Зизу няма да робува на имена.

simi91
06.04.2016 23:00

Може да е изморен и Зидан да иска да го съхрани с ясното съзнание, че Данило ще се справи със задачите си. *smile*

123321
06.04.2016 22:59

Пак е по-добър от Данило.*beer**beer*

stefanBG111
06.04.2016 22:58

Да така е и мен ми е чудно защо Карвахал не играе.

Matteo_Poker
06.04.2016 22:57

Арбелоа е стар и с изтичащ договор.Сигурен напускащ лятото.

123321
06.04.2016 22:54

Нямаше смисъл да вземаме някой.Имаме си Карваха., а в краен случай и Арбелоа.

stefanBG111
06.04.2016 22:52

Направихте голяма грешка, че го взехте по добре да бяхте взели Алекс Сандро, който се представя блестящо в Юве.

123321
06.04.2016 22:49

Съгалсен съм, но този маолумник ни проваля половината атаки, а как играе в защита няма да коментирам...

marioooooooo
06.04.2016 22:47

Пич,като един отбор пада,той пада,защото всички играят безобразно...УефаБарса !!

crip1
06.04.2016 22:44

Дано греша, но мисля, че сезона за Бензема и до голяма степен за Реал, ако изобщо можем да имаме някакви надежди приключи с излизането му.Точно такива сблъсъци са много лоши, късат се коленни връзки и после по 3-4 месеца си аут. Жалко, от както стана единоборството го гледам и постоянно куцаше. Инъче наще все едно са дрогирани, никаква концентрация в защита. Данило не ми се връзва и това е. Волфсбург играят много много добре.Браво!

Banditos
06.04.2016 22:41

Мислех че имате потенциал поне още едно Ел Класико да направим,но съм се заблуждавал, все пак има още три полувремена и Реал може да стигне до положителен резултат,но тази вечер задължително трябва да отбележат гол, иначе шансовете за продължаване стават нищожни

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:41

И тъй като вчера много от феновете на Реал говореха че ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА та ето на връща ви се *cigarette*

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:52

Абе и вие още нищо не сте свършили ама от няколко дена устата не ви се затваря *wink*

Drogba_d
06.04.2016 22:44

бе първо отстранете атлетико после говорете *smile*

simi91
06.04.2016 22:40

Бас Дост що не играе?

dzhalev_71
06.04.2016 22:48

Дост беше контузен и все още не е в оптимална форма. Затова е и резерва днес.

simi91
06.04.2016 22:46

ся проверих в livescore, пише, че е резерва...

Garrincha
06.04.2016 22:42

Е, той май, контузен поне от 2-3 месеца !

marioooooooo
06.04.2016 22:39

УефаБарса !! Как мое такиа измислени дУзпи да им даате на тия....

sksw
06.04.2016 22:38

Волфсбург са 8ми в немското първенство, само да отбележа..

mitko1010
06.04.2016 22:37

С контраатаки ни смачкаха. Зидан направи грешка в стартовия състав. Данило няма място там, Карвахал трябваше да излезе. Хамес също трябваше да се нареди до Кроос и Модрич. Каземиро можеше после да се появи.
Показваме безидейност в атака, което не е хубаво. Волфсбург доказват, че са добър отбор и са си заслужили мястото тук. Юлиан Дракслер прави много хубави пробиви, Данило просто стои като дърво и го гледа как минава покрай него. Това момче ще го искат от големите отбори, със сигурност. Много е техничен.
Серхио Рамос и Пепе засега показват, че са много напрегнати. Трябва да се успокоят и да започнат да играят по- разумно. Имаше някои грешки в средата на терена, но те дойдоха в последствие от напрежението след толкова бързо получените два гола.
Кроос и Модрич сега трябва да вземат диригентската палка и да измислят нещо в този труден момент. Един гол ще ни върне в мача и набързо можем да променим нещата, но с такава игра може и да отпаднем от този етап. Все пак има мач и в Испания, там ще ги бием и ще продължим, но защо трябва да треперим, след като можем рано да си решим всичко.
Дано контузията на Бензема не е много сериозна и да се завърне възможно най- скоро, защото ще ни е много нужен. След седмица е реванша на Сантяго Бернабеу и мисля, че той трябва да бъде готов за тогава.
С включване на Карвахал и Хамес нещата могат да се попроменят за нас и да върнем един гол, който дефакто ни връща в мача. Трябват повечко действия.
Ще продължим, но ще треперим.

Garrincha
06.04.2016 22:37

Тъй като, съм комерсиален като Барса и съм играл "X" реалките, им пожелавам 2 на 2 и Ел класико на полуфинал *lol* ... другите сладури също цъкат 1 на 1 ...

s_portal
06.04.2016 22:37

Тоя Данило кой го излъга че може да играе.

123321
06.04.2016 22:37

Не е виновен той, че го пускат.

sksw
06.04.2016 22:36

Пожелавам на Реал да отстранят както и да е Волфсбург и да се паднат на 1/2 с Байерн Мюнхен *smile*

sviliev
06.04.2016 22:35

Безобразно полувреме, скандално слаб Реал, особено в защита. И пак контузия от нищото, не знам вече какво да си мисля. Дано се промени нещо второто, защото ставаме за смях.

Drogba_d
06.04.2016 22:33

Вкараха ни гол и паниката започна... Се едно за първи път играят ШЛ рамос и пепе пак играят се едно се познават от вчера...

Garrincha
06.04.2016 22:33

Тука ли стиии, феновитиииии .... *lol* Вчера, цял ден феновете на реал доста плюха Барса и ако бях като тях, щях да кажа, че реалките са мега некадърници и смешници, но няма да го направя. 'щото всъщност НЕ МИ ПУКА !!! *lol*

123321
06.04.2016 22:33

Няма какво да се лъжем..Посредствена игра в защита.Марсело при втория гол е на 10 метра от крилото на Волфсбург..А като го гледам Данило и ми става смешно чак..

ComsteR
06.04.2016 22:33

Страхотен Волфсбург, заслужено си водят.
Наще къде са? Зидан за какво използва Касемиро срещу вълците? Да го вади и да пуска Иско, връща Кроос отзад и хикс.

sksw
06.04.2016 22:29

А някой казваше, че немските тимове били слабички.. Отлична игра на Волфсбург до момента.

simi91
06.04.2016 22:27

Шегите и закачките настрана - и 2:0 да свърши мача, Реал ще остане фаворит за класиране напред.

simi91
06.04.2016 22:38

Аз не исках да го играя, но го играх, защото прогнозите ми са каръшки и никога не излизат както съм ги пуснал, а обратното. *joking*

Double_De
06.04.2016 22:33

един път да реша да заложа на мадрид и те се осра*а...

Matteo_Poker
06.04.2016 22:25

После жребия бил нагласен за Реал Мадрид...Като изтеглих жребия казах,че на никой няма да му е лесно.Случайни няма.

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:39

Волфсбург и Бенфика не са много слаби но на фона на Байерн и Реал изглеждат и е логично да са много слаби *thumb_up*

Luxury
06.04.2016 22:34

И аз мисля, че не Волфсбург са толкова силни, колкото Реал безобразни през първото полувреме.*smile*

Matteo_Poker
06.04.2016 22:34

Жребия не ми е виновен ,грешно си ме разбрал.Казах че никой класирал се 1/4 финали не е пълен аутсайдер. И не помня кой каза,но имаше хора,които смятаха,че Волфбург и Бенфика били много слаби и са изкарали късмет Реал Мадрид и Байерн.

Matteo_Poker
06.04.2016 22:32

И Бенфика не бих отписал.Миналия сезон в ШЛ Порто победи 3:1 Байерн.Към sim91 не може без да вкарат гол Реал Мадрид днес.Ще е много трудно да бият 3:0 след седмица.Пак ще вкарат Волфсбург.

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:31

Айде сега жребият не ви е виновен че играете зле каквото и да си говорим истината е че това е един от 2-та най-слаби отбора на този етап от турнира *cigarette*

scouser_pool
06.04.2016 22:29

Така е Волфбург са стабилен отбор не знам защо толкова много хора ги отписаха след жребия според мен само Бенфика на този етап не са кой знае какво и със сигурност отпадат...но все пак мисля че Реал ще се класират макар и трудно тук

qdReniq
06.04.2016 22:22

1 гол за реал в този мач,реванша го зимат и продължават.Залагайте за реал да се класира напред

Matteo_Poker
06.04.2016 22:20

Наистина добре играят Волфсбург.Заслужено водят въпреки спорната дузпа.Единственото положение бе на Бензема където топката я изби вратаря с крак.

crip1
06.04.2016 22:18

Не ми се вписва Данило и това е.

simi91
06.04.2016 22:17

Тва момче Дракслер е много талантливо. Преди 3-4 години очаквах, че по това време ще е в някой по-голям отбор.

nofx_
06.04.2016 22:14

интересното е 4е ако вълците не се стряскат от името на съперника го превъсхождат отвсякъде

Banditos
06.04.2016 22:20

То това е Барса да ви играе на 20% от възможностите си.

MaLkO_LuD94
06.04.2016 22:13

Поздрав за тези надъханите след Ел Класико и след вчера *cigarette* Най-вероятно ще продължите но треперете сега така ви се пада *party*

simi91
06.04.2016 22:12

"Барселона не успя да вкара толкова голове на Реал за 90 минути, а Волфсбург вкараха два гола за 25 минути"...

Matteo_Poker
06.04.2016 22:11

Марсело не си покри играча и срещу Барселона 3 пъти така направи...

Man7united
06.04.2016 22:10

УЕфаВолсфбург, мафия, пародия, шл е смешка - Феновете на Реал Мадрид много плямпаха вчера, но сега плачкат.

simi91
06.04.2016 22:10

Уинъра тъкмо промениха на 1:0 и то взе, че стана 2:0 *lol**lol**lol**lol**lol**lol*

crip1
06.04.2016 22:05

Ако Навас беше спасил и тая дузпа вече... *joking*

THFC1882
06.04.2016 22:05

Отмениха редовен гол на Реал , а след това тоя пич се ритна сам и дадоха дузпа хаахха. В момента ми е доста смешно :Д

simi91
06.04.2016 22:04

Айдееееееее, оле оле олеее, олееее *lol* Давайте сега да слушаме за новия отбор на Европа - "УЕФАсбург" ? *thinking*

Napadatel_9
06.04.2016 22:01

Тази вечер съдията ще бута Реал, гледайте майтап сега.

ZZ_10
06.04.2016 22:01

Как ни бута като ни отменят головете ли

ZZ_10
06.04.2016 21:50

Никаква засада, стана им традиция да ни отменят редовни голове

123321
06.04.2016 21:45

Единствената грешка на Зизу със състава е, че е пуснал Данило титуляр вместо Карвахал.Надявам се още днес да решим сблъсъка.

ZZ_10
06.04.2016 21:32

Тези по бтв толкова безмислени коментари правят преди мача, ще Реал играе в Германия, а те говорят за Шакира и Бернабеу

sviliev
06.04.2016 21:23

ЦСКА победи, сега е ред на Реал. VAMOS!