Аякс идва за Юсеф Рабех

08:21
Аякс идва за Юсеф Рабех
Без двама от основните си футболисти може да остане Левски до края на месеца. Юсеф Рабех е следен от Аякс, а Живко Миланов от Кьолн. Емисари на гранда от Холандия ще са след седмица в София, съобщава "7 дни спорт".

Тогава шампионите посрещат унгарския Дебрецен в последния кръг преди груповата фаза на Шампионска лига. Преди това пратеници на клуба бяха на "Герена" в мача с ФК Баку по покана на мениджъра на Рабех Петьо Заберски.

"Рабех е следен от доста клубове в Европа. Цената му на няколко пъти спъва потенциалните купувачи, но имаме уверението, че никой няма да бъде спиран при конкретна оферта", заяви достоверен източник от Левски.

В клуба имат и запитване от страна на немския Кьолн към Живко Миланов. Интерес към десния бек имаше и от Италия, но офертите там бяха само за преотстъпване.

"Нито един треньор не иска да се разделя с играчите си. Всичко е въпрос на клубна политика, а аз не искам да се бъркам в тези неща. Моята работа е да тренирам отбора", коментира евентуалните трансфери треньорът на шампионите Ратко Достанич.

В плановете му за започналия преди дни шампионат не попадат двама чужденци - Давид Бистрон и Рашид Тиберканин. Чешкият стопер е твърда резерва, докато мароканският халф попадна последните мачове в групата и дори си изкара червен картон срещу Литекс за Cуперкупата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
15.08.2009 22:44

То у дрангулника може да го вкарат те за трансфер ми мислят *lol*

omonigotemile
11.08.2009 13:52

Та Рабех е наказан за двубоя *joking* Аман от глупости...