Арсенал и Ман Сити с категорични победи (видео)

19:26
Арсенал и Ман Сити с категорични победи (видео)
Отборът на Арсенал победи Уотфорд с 4:0 в мач от 32-ия кръг на Висшата лига и запази своите шансове в битката за титлата. Артилеристите категорично надиграха своя съперник и нямаха проблем да стигнат до убедителния успех.

Алексис Санчес откри резултата на "Емирейтс" още в 3-та минута, а в 38-та Алекс Айуоби удвои преднината на домакините. Няколко минути след почивката Ектор Белерин вкара трети гол за лондончани, а в последната минута Тио Уолкът оформи крайното 4:0 в полза на Арсенал.

С този успех тимът на Арсен Венгер се доближи на 8 точки от лидера Лестър, докато Уотфорд заема 14-та позиция с 37 точки.

Отборът на Манчестър Сити също записа убедителен успех, побеждавайки Борнемут като гост с 4:0. Фернандо изведе гражданите напред в 7-та минута, а 5 минути по-късно завърналият се след контузия Кевин де Бройне вкара втори гол за гостите.

Серхио Агуеро направи 3:0 в 19-та минута, а в самия край на срещата Александър Коларов вкара 4-ти гол за Сити. Гражданите са на 4-то място с 54 точки, а Борнемут е на 13-та позиция с 18 точки.

Останалите резултати:

Норич - Нюкасъл 3:2
Стоук - Суонзи 2:2
Съндърланд - УБА 0:0
Уест Хям - Кристъл Палас 2:2



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xienata_14_72
02.04.2016 19:39

Нюкасъл май няма да се спасяват..Жалко за този отбор с големи традиции.Имат и хубав стадион , играчи които не са лоши.Надявам се да се спасят до края на сезона..А при загуби на Тотнъм и Лестър , Арсенал пак ще имат някакви шансове за титлата но като фен на отбора не съм много обнадежден..