Стоев категоричен: Левски ще играе в Европа

18:01
Стоев категоричен: Левски ще играе в Европа
Наставникът на Левски Стойчо Стоев даде пресконференция преди утрешното домакинство на сините срещу Берое, което ще се играе пред празни трибуни.
 
"Общо взето през паузата тренировъчният процес беше 10 човека като бройка. Но това, което трябваше, се свърши. Когато няма публика, не е добре. Все пак публиката създава някаква атмосфера. Футболът е направен за зрителите, а не два отбора да си играят", коментира Стоев наказанието на сините. 
 
Относно самия мач с Берое Стоев допълни: " Берое е добър отбор, представя се добре от доста време. Ще бъде сериозен мач. Двубоят пропускат Менголо и Сашо Александров."
 
"Паузата дали ни се е отразила добре или зле?! Не ни се е отразила зле. Няма как да се отрази по-зле. Футболистите имаха нужда да се отрезвят от критиките. Казваме при две-три победи, че имаме ново лице, при една загуба - вече не сме с ново лице." 
 
"Футболистите със сигурност осъзнават, че евентуален успех ти дава точково предимство и най-вече спокойствие", каза треньорът на Левски.
 
За бъдещето си на "Герена" и поставения му от ръководството ултиматум да се докаже до края на сезона, Стоев заяви: "По-задълбочен разговор ще водим след месец. Тогава ще говоря за себе си. За себе си имам някаква яснота, но сега не искам да говоря. След месец, месец и половина този разговор ще има по-голяма сигурност."
 
"Не съм треньор от две години, та тепърва да се доказвам. Ако на тази възраст ако не съм се доказал… Въобще не подлежи на съмнение и коментар, че Левски ще играе в Европа."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gordon_shumway
02.04.2016 10:17

До коментар [@comment 1886096] от [@user dre]:

Не виждам какво негодуваш - аз ще се радвам ако ФК Калъфка играе в Европа. Евроидиотите ме карат да се усмихвам на феноменалните им антирекорди в Европа и с интерес чакам да видя коя ще е следващата дестинация, на която ще се осерат типично по говежди *lol*

Chelsea86
02.04.2016 01:58

До коментар [@comment 1886096] от [@user dre]:

Даваш ми съвет, който ти сам не спазваш? Що за наглост, ама не съм изненадан, че точно фен на ЦСКА наглее... И точно както очаквах не успя да кажеш нищо по темата. Смехурко е меко казано на това, с което би трябвало да определя наглец и лъжец пишещ пълни глупости от злоба, омраза и комплекс. Нормален човек запознат с нещата около клубовете за, които ревеш никога нямаше да напише подобна простотия. Та оставаше или да си безкрайно тъп и заблуден или дрогиран. Заложих на второто, но щом казваш, че не си виждал дрога значи остава вариант номер едно. *wink*

LesniSprtacus14
10.04.2016 17:53

Радио Ереван били запитани: - Ако минимален брой отбори от елитната „А“ група на шампионата по футбол в България бъде редуциран дори само до два клуба - на кое място биха се класирали ПФК "Левски" София след края на първенството? Последвал отговор: - Пак на второ!!

dre
01.04.2016 23:28

Те изгониха половината А група , остана и да не се класират за Европа в съперничество с Берое , Черно море , Ботев и Славия . Смешници !