Дубълът на Берое загуби от Локо София

18:24
Дубълът на Берое загуби от Локо София
Дублиращият отбор на Локомотив София се наложи много трудно с 4:3 над старозагорския Бероe в среща от първия кръг на първенството при "Б" отборите.

Петима футболисти от първия състав на "железничарите" взеха участие в двубоя. Така на терена в столичния квартал "Надежда" се появиха вратарят Юлиан Левашки, защитникът Илиян Гаров, халфът Иво Иванов и нападателите Данаил Митев и Преслав Йорданов.

Наставникът на старозагорци Петър Колев пък заложи на изключително млад състав, в който личаха имената на три момчета, родени през 1992 година. Беройската врата бе пазена от Димо Христов. Защитното каре пред него оформиха Николай Янков, Димитър Вакавлиев, Мирослав Енчев и Георги Динков, а в халфовата линия действаха Боян Пенев, Милен Митев, Антонио Хаджииванов и Мартин Райнов. Противниковата отбрана тормозиха Бончо Николаев и Денислав Симеонов. В хода на мача в игра се появиха и Паоло Драголов, Даниел Демирев и Ердал Садула.

На почивката между двете полувремена резултатът вече бе 2:0 в полза на гостите от града на липите. В 30-а минута Милен Митев навърза двама бранители на домакините и с плътен удар от 15 метра не остави шансове на Левашки - 0:1.

Дванадесет минути по-късно Антонио Хаджииванов повтори упражнението и пак след пробив в центъра на противниковата защита удвои преднината на своите. Локомотивци започнаха по-настървено второто полувреме, като на моменти твърдостта им при единоборствата граничеше с грубост. 55-а минута главният рефер Ангел Баялцалиев отсъди дузпа за Локомотив. Оттам безкомпромисен бе бившият бероец Данаил Митев, който намали резултата.

Само осем минути след това Преслав Йорданов се разписа за 2:2, а в 70-та минута Иво Иванов се възползва от колеблива изява на стража на старозагорци и с глава направи обрата пълен.

Момчетата на Петър Колев се втурнаха в яростни атаки, в търсене на изравнителното попадение, до което успяха на достигнат тринадесет минути преди края. В 77-а минута Боян Пенев се извиси над всички в наказателното поле на Локомотив и с глава отбеляза за 3:3. В 82-а минута отново Йорданов се разписа за столичани и оформи крайния резултат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация