Адам Джонсън пред самоубийство, измъчват го в затвора

16:04
Адам Джонсън пред самоубийство, измъчват го в затвора
Адам Джонсън е претърпял жесток тормоз още в първите си дни в затвора. Джонсън е бил измъчван с ножчета за бръснене, като в момента е под наблюдение заради опасността да прибегне до самоубийство. Както е известно, бившият футболист на Съндърланд наскоро бе осъден на шест години лишаване от свобода за секс с малолетна.

Един от затворниците предупреждава, че единственият шанс на Джонсън е да бъде преместен от крилото сексуалните престъпници, защото е заплашен от сериозни травми.

Източникът твръди пред Vice News, че е станал свитедел на тормоз над Адам Джонсън. Футболистът е бил нападнат и рязан с ножчета за бръснене по лицето и интимните части.

„Трябва да вини само себе си за ситуацията, в която е, но със сигурност това крило не е за такива като него“, казва затворникът.

Все още не е ясно, дали Джонсън ще бъде преместен в друг затвор, а „Сън“ съобщи, че бившата приятелка на футболиста Стейси Флоундърс планира да го посети в затвора заедно с едногодишната им дъщеря Айла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
30.03.2016 22:31

Чакайте малко бе, хора! Какво сте се развълнували все едно, че статията идва от достоверен източник!? Статиите на Сън, Мирър, Дейли и пр. медии идват винаги от "неназовани" или "анонимни" източници. Написали Сън тази новина и хайде всички готови да палят свещи за Джонсън! Недейте да вярвате на 100% на такива статии.

Хайде нека малко се позамислим: човек на 28 години, футболист, известен, с (ПОДЧЕРТАВАМ) чисто съдебно минало, който се е натискал (не е правил секс дори, а какво ли остава за истинско изнасилване и пр.) с някакво девойче ще бъде вкаран в крилото със серийни изнасилвачи!?!?!?!?!? Е сериозно ли го вярвате това? Познанията ми по право граничат с нулата, но това звучи ПОВЕЧЕ от абсурдно! Да бъде осъден на 6 години с лек режим (смекчаващи вината обсточтелства) - може! Но това е все едно да бия два шамара на някой на улицата и да ме вкарат в затвор наред със серийните убийци. Ако това са направили англичаните - то тогава ги признавам за държавата с най-дебилна съдебна система.

Второ: хайде се осъзнайте и с тези глупости от сорта на "Хора се взривяват, те хванали най-големият престъпник". Е какво - като има терористи да спре цялата правосъдна система ли? Работя на 20м. от метростанцията, която гръмнаха в Брюксел, малко и къс спринт направих и какво - да искам полицията да остави всичко друго в кралството, но да пази метростанциите ли? Или да арестува всеки джагал по улиците в Брюксел? Понеже, видиш ли, някой, който е ограбил турист в парка заслужава по-малко внимание!? Жалко за многото загинали хора, но живота продължава, за съжаление на роднините им. Други неща също са на дневен ред, но едното не изключва другото. Преследват се и обирджиите, и джебчиите, и убийците, и "пиратите" из Интернет и всички. Наред с терористите.

Правил ли си нещо с малолетна/непълнолетна - наказуем си ако се докаже! Точка!!!! Аз нямам деца, може би някои от тук-пишещите имат! Но ако няма такива - нека се поставим от гледната точка на родителите на това момиче!? Или какво си мислите - че някаква 15-годишна пикла ще е сътворила цялия този пъклен замисъл ли? Това е работа на родителите й и на адвокатите. Точно пък тя няма достатъчно акъл в главата, за да сътвори такива чудеса. Тийнейжърите го нямат този акъл. Именно заради това и е подсъдимо да имаш интимна връзка с човек на подобна възраст, особено пък с толкова голяма възрастова граница.

Така че хайде нека не се превъзнасяме. Направил го е, виновен е, наказуем е! Както го написах - да го сложат в крило с най-отявлените в "професията" е малоумно и ако е истина, то това си заслужава направо отнасяне до европейски съд и обжалване на просъдата. Но да не стане така, че в крайна сметка е бил осъден на 6 години, 1-2 години на лек режим, 1-2 домашен арест, а останалите условно!? "То не били компютри, а компоти".

ZZ_10
30.03.2016 21:35

То е ясно,че не е единственият виновник, но ако е искал можеше просто да прати едни 200 хиляди на момичето, най вероятно нямаше да се стигне до тук,ясно като бял ден е че целта ѝ е била да удари джакпота,а всички които се чудят защо другите са на свобода, ами щото никой не подава жалба за целувка и никой не показва пред съда доказателства от циганките или не знам си кои други,това че в България не се наказна не означава,че в Европа е така, в Германия когато има гакива обвинения + доказателства няма къде да избягаш,а за случая в Кьолн на нова година няма доказателства с срещу всички,но има заловени,просто не се прави новини за всеки един,защото не са толкова известни

FcB189928
30.03.2016 20:41

И кво аз както съм на 18 ако утре на някоя сбирка се целувам с 16 годишна примерно и после я издразня и реши да каже в полицията...и трябва да ме приберат ли *lol**lol**lol**lol**lol**lol* лоооооолл лоооол дедеее това не е реално.

petko9305
30.03.2016 20:40

Има нещо гнило в цялата тази история за Джонсън.
Никъде не се се казва истината, а често истината е съвсем друга.
Слагам се на бас, че лятото Джонсън ще бъде, хванат как се излежава на някои плаж с жена си.

FcB189928
30.03.2016 20:34

По тая логика като се напия и налитам на всяка ..тряя да съм с доживотна присъда...а+това и тя ако го иска и ти....е тия ебават ли се е..да не я е изнасилил..кви 6 години бе...пичове млади хора сте..само се замислете...то сички тряя да сме в затвора за по 30 години ако ни осъждаха за това...нещо ми идва в повече ..тия откачени ли са

persie1992
30.03.2016 19:59

Направо ми е жал за него, тя тая е изглеждала 18+ и напълно съзнателно се е целувала с него. Дори не са правили секс, а само я е опипвал. В затвора са пълни изроди и той със сигурност не е за там. На Коледа мисля че вкара гол, а 3 месеца по-късно да се стигне до това... Сигурно му е много тежко, ама така ще е. При нас пък за убийство лежиш условно година.

wengerout
30.03.2016 19:41

И аз съм съгласен с някой от коментиралите тук.
До първия коментар само една поправка - той дори не е правил секс с нея, доколкото разбрах аз.
Иначе това си е чиста проба лицемерие, а малката курва сега кой знае колко пари ще налапа.
Много добре ги виждам британските тийнейджърки на какво приличат и повярвайте ми, по-зле са от нашите.
Иначе, че и той е виновен, виновен е, но това ми се струва прекалено.
А в затвора както мразят педофили,плюс това и че е известен и богат футболист, представям си какъв ад му е.Всъщност дори не мога да си представя...Със сигурност му е адски тежко в момента там.

j_mourinho
30.03.2016 18:55

Точно англичаните да ми се правят на светци е смешно.Там има повече транссексуални, отколкото жители в България.Допускат се и гей бракове.А разлигавените кифли и ку**ички се оправят още на 14-15 годишна възраст.В случая не мразя хомосексуалистите, просто страна управлявана от педа*и да ми се прави на честна и справедлива е смешно.

vanko_liverpool
30.03.2016 18:06

Чудесен пример как една дрислива к**вентийка може да ти съсипе живота.

TheHeavenMakers
30.03.2016 18:02

Докато в момента из цяла Европа се разхождат ислямски изроди които изнасилват 8 год. момиченца , докато из цяла Европа , едва ли има и 5% циганки под 12 год. които вече да не са омъжени и бременни , докато из цяла Европа сигурно всеки 3-ти пълнолетен е чук*л поне веднъж непълнолетна ..... за цялото общество - на тях им е простено и всичко това си е нормално , защото те не са известни и нямат милиони. Не го харесвам тоя , не го оправдавам , а пък още по малко искам да му бъда адвокат , но да лежиш 6 год. за това , че си правил секс с момиче което съзнателно си го е искало .... за мен е повече от лицемерно и жалко. Искрено се надявам да избухне тотална война , защото в този народ , вече не остана нищо човешко. Алчност , лицемерие , двуличие и завист .... днес всеки обвинява останалите , но за нищо на света не приема себе си за такъв.... какъв 21 век , ние сме още в каменна ера , но пък с айфони ....

Bitten
30.03.2016 23:46

Искала не искала, правилни ли са законите, не са ли, те са такива каквито са. Дръж си пишката в гащите и няма да те режат с ножчета. Кратко точно и ясно. Под 18 НЕ СЕ ПИПАТ. Може да ти дойде гола и да ти възседне лицето - стоп, облечи се и довиждане. И няма да го има проблема.

PRI_A_TEL
30.03.2016 19:44

Първо той никога не я е изнасилвал и не е правил секс с нея, тя самата го казва, присъдата е за "сексуални докосвания", тоест пипал я е, но не е правил секс с нея. Друг е въпроса, че тя е имала явно голямото желание да се покаже пред света с простотията си, сега един добър футболист лежи в затвора и може да се самоубие, така едногодишната му дъщеря да остане без баща и всичко това е поради поредната простотия... Да не коментираме, че са го вкарали в затвор за сексуални престъпници, тези са обикновено най-големите престъпници, поне от моя гледна точка, няма да се учудя и да са го минали няколко там, след което са му рязали лицето и оная работа...Това е голяма гавра и то с един човек, който се е опитвал да си изкарва парите с честен труд и то много труд, ето това е системата днешно време, точно такива хора вкарва корупцията и кретените в администрацията в затвора, абсолютна простотия, която се надявам да има последствия от оня горе... Нека гонят такива, нека ги хващат, а ония дето гърмят по летища, по стадиони и където могат да намерят, убиват деца и то не едно, подчертавам УБИВАТ ГИ, тях няма нужда да ги гоним, те са наши хора, утре може и да ни прережат гръкляните, но ние нали сме пут...За жалост Европа трябва да премине през своята революция, преди време имаше един филм със Сталоун, дето го бяха замразили и след години го размразиха в бъдещето, че да преследва престъпник, човека влезе в една полицейска кола и там му пуснаха някаква почти детска песничка и се кефеха, а на него му беше призляло, тогава се опитаха да му обяснят, че е старомоден и едва ли не незрял...Тогава мислех, че това време вероятно никога няма да дойде в моя живот, но сега го виждам в пълна сила, нещата стават все по-зле с всеки изминал ден...

rimlianin
30.03.2016 19:39

Коментарът му е самата реалност , ако се замислиш малко повече и разгледаш събитията по света ще го осъзнаеш *wink*

ivanrealmadrid1
30.03.2016 19:34

малко си прекалил с коментара, много филми гледаш