Спасиха лиценза на Локо Пловдив

09:15
Спасиха лиценза на Локо Пловдив
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски спаси професионалния лиценз на клуба за сезон 2016/2017 година. Финансовият благодетел на пловдивчани разреши наследените от предишни ръководства дългове към различни контрагенти, които се явяваха пречка в това отношение. На по-голямата част от претендиращите са им изплатени парите, а с някои са подписани споразумения за изчистване на борчовете към тях.

"7 дни спорт" научи, че само вчера от „Лаута“ на практика са направили изплащане на около 100 хил. лв. на свои бивши футболисти.

Преговорите продължаваха до късно следобед, а до някои преводът ще стигне днес.

"Разполагаме с всички необходими документи, както и нотариално заверени споразумения. Не би трябвало да имаме проблем с получаването на лиценз. На Фиданов, Славов и Димитров ще платим, въпреки че последните двама бяха подписали за липса на финансови претенции. Те не заслужаваха! През последните дни и седмици хората, които претендираха за пари, никнеха като гъби. Нищо чудно да са ги изявили, след като видяха, че вече има нов собственик в мое лице. Интересното е защо досега не бяха потърсили парите си. Няма да допусна да се стигне до подобни ситуации", коментира пред "7 дни спорт" Христо Крушарски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация