Петев: Тези победи са много важни

22:30
Петев: Тези победи са много важни
Селекционерът на България Ивайло Петев сподели първите си впечатления от победата като гост с 2:0 над Македония.

"Доволен съм от момчетата, през втората част създадохме добри ситуации, вкарахме два гола. Този мач ни дава допълнително самочувствие за следващите мачове. Хубаво е, че от малко възможности отбелязваме голове. Това показва, че сме концентрирани", сподели Петев.

"Тези победи са много важни, аз съм доволен от този цикъл от 10 дни. Това ще ни даде самочувствие за бъдещите мачове. Днес може би умората ни попречи да сме активни от началото на двубоя. За бъдеще ще викаме такива играчи, каквито преценя, че са във форма и показват най-доброто в клубните си отбори" заяви наставникът на България.

"Възможно е да има още натурализирани играчи, които могат да станат част от отбора. В началото имах притеснения за формата на тези играчи, но футболистите ми вече играят в клубовете и това е голям плюс за мен и играчите", завърши Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
30.03.2016 23:28

Иначе като падаме резултатите от контролите значение нямат, нали? *joking* Нека не превъзнасяме играчите след тези 2 победи,най-малкото,защото са контроли. Царе сме на неоснователните искания,но и тези в националния да не започнат да изкарват нещата така,сякаш сме най-силният футболен отбор и е истинското чудо,че не сме се класирали на Европейското.

darklight
30.03.2016 15:00

Ами ето - бихме Португалия, Португалия биха Белгия, които са първи в ранглистата, следователно тия смешници, които ще играят на европейското могат да са спокойни, че няма да се срещнат с българския национален колос.

Messiah
30.03.2016 08:50

Според мен и следващите три-четири срещи ще са важни, а и по-следващите.......

kapitana123
30.03.2016 06:01

Ако бяха две загуби реакцията щеше да е, че в контролите резултата не е от значение *lol*

jimmy_chelsea
30.03.2016 00:03

Айде почна се... Сега ще има изявления колко добре сме играли, как сме били колос като Португалия на техен терен, как сме готови за новия цикъл и как едва ли не всичко почва да се подобрява..