Ники Михайлов: Щастлив съм от дадения ми шанс

17:41
Ники Михайлов: Щастлив съм от дадения ми шанс
Вратарят на Твенте и националния отбор на България Николай Михайлов заяви, че е щастлив от оказаното му доверие от страна на Станимир Стоилов.

"Радвам се, че в Твенте ми дадоха шанс да пазя и, че Стоилов ще ми гласува доверие в сряда срещу Латвия. Надявам се да оправдая доверието, както го направих в Твенте последните два мача. Имах доста труден период в началото в Холандия, но се надявам вече всичко да е минало. Радвам се, че с всеки изминал ден, на всяка тренировка израствам като футболист. Надявам се треньорът на Твенте да продължи да разчита на мен. Мисля, че аз показах, че заслужавам това в последните два мача. От клуба разговаряха и с моя мениджър Лъчо Танев и заявиха, че ще разчитат на мен", каза Ники Михайлов.

"Надявам се в сряда да стане една добра контрола, която да бъде полезна за нас. Независимо, че Латвия няма стила на Италия и Черна гора за нас ще бъде добра тази проверка, за да се сработим, а и Стоилов да види новите момчета, както и да изпробва нови схеми. Трябва да играем добре, да спазваме тактическата дисциплина и да опитаме да победим тима на Латвия", заяви още Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
10.08.2009 17:47

ами аз съм съгласен да му се даде шанс , след като гледах как и на 2-та мача на Твенте направи всичко възможно , но заради неговия съотборник , един вид всичко което Ники направи отиде на вятъра :x