Митрев сменя Стоянов срещу Македония

12:15
Митрев сменя Стоянов срещу Македония
Владислав Стоянов, героят от победата на България над Португалия в петък, сяда на пейката за контролата с Македония във вторник. Рокадата звучи сензационно, но тя е според плана на треньорския щаб, направен още преди двата мача. Титуляр в Скопие за националите ще започне Божидар Митрев, играч на молдовския „Шериф“ (Тираспол).

Пресата в югозападната ни съседка е впечатлена от успеха на нашите срещу Португалия (1:0) в Лейрия.

„Спорт Медия“ излезе със заглавие: „Македонио, внимавай, идат палачите на Роналдо!“ Изданието помества изказване на българския селекционер Ивайло Петев, заявил още след мача с Португалия, че двубоят с Македония ще е по-тежък. Неговият колега Игор Ангеловски има доста проблеми преди мача в Скопие. Притесняват го най-вече травмите на Горан Пандев, Иван Тричковски и Леонард Жута. Тримата са с травми след загубата от Словения (0:1) миналата сряда.

„Имаме много контузени - оплака се Ангеловски. - Състоянието на Пандев и Тричковски е по-добро и сигурно ще играят. За Жута ще кажат лекарите.“

Голямата звезда на югозападните ни съседи Горан Пандев получи удар в главата и бе принудително заменен в Копер. Медиите в Македония съобщават, че таранът на „Дженоа“ е готов да играе и контузен срещу България. Причината е, че Пандев не бе част от националния през последните 2 години и сега не иска да пропилее шанса си за изява. Той не се появи в последната тренировка на Македония, която бе доста нетрадиционна. Ангеловски заведе своите играчи на пейнтбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация