Сиймън: Преди да уволнявате Венгер, вижте Юнайтед

14:26
Сиймън: Преди да уволнявате Венгер, вижте Юнайтед
Бившият вратар на Арсенал Дейвид Сиймън посъветва ръководството на лондонския клуб да задържи Арсен Венгер. Без френския специалист артилеристите ще изглеждат като Манчестър Юнайтед, който все още не може да намери себе си след напускането на сър Алекс Фъргюсън, смята 52-годишният Сиймън.

Седем кръга преди края на сезона Арсенал заема трето място, като изостава с 11 точки от лидера Лестър, но има мач по-малко.

"Ужасно се изморих от тази негативна шумотевица по адрес на Арсенал. Аз съм запалянко на този отбор и не желая прибързани решения. Дайте да дочакаме края на сезона, пък после ще видим. Лично за мен Венгер е брилянтен треньор, работил съм с него 7-8 години и той се изяви фантастично. Преди да уволнявате Венгер, вижте какво се случи с Алекс Фъргюсън и Манчестър Юнайтед. Разбирам, че феновете на Арсенал са недоволни, аз също съм разочарован. Нужно е обаче да останем позитивни", заяви Сийвън, цитиран от "Мирър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
28.03.2016 11:10

Неведнъж съм го споменавал - проблемът на Арсенал не е Венгер, а собствениците. Венгер е много добър треньор, но като ти взимат ключовите играчи редовно (и то дори ПРЕКИ конкуренти за титлата), няма как да направиш нещо повече от това, което е сега. Винаги малко не им достигаше да направят шапионски отбор, а когато това стане, винаги се появяваха я Сити, я Барса, я Юнайтед да им вземат играча/играчите.

Или може би си мислите, че Венгер нямаше да успее да направи Арсенал шампиони с Ван Перси, Сеск, Клиши, Насри, Адебайор, Коло Туре в добавка към тези сега!?

Така че се съгласявам със Сиймън. Арсенал ще изпаднат в дупка. След толкова много време с един треньор, винаги има сътресение. Виждаме Юнайтед, виждаме и Евертън след Мойс, същото ще е и с Арсенал. Може би след 3-4 сезона ще станат силни отново, но ще има неминуем първоначален спад според мен, без значение кой е евентуалният нов тренор.

Rezors
28.03.2016 01:13

Венгера е много прав,Сиймън прави доста странно сравнение,ние бяхме напуснати от най-успешният мениджър в историята,а Арсенал в последните 10 години само тъпчат на едно място. Неадекватната политика и изхабена тактика буквално пре*ба доста сезони на Арсенал,то по-очевидна нужда от смяна на треньора не знам може ли да има. Да,голям треньор е Венгер. Да,той бе начело на тима,който бе наречен "Непобедимите". И да,той е човека ,който започна да дърпа отбора надолу така,както го изведе на върха. Просто шефовете на Арсенал трябва да разберат, че е нужда промяна. Феновете им го разбраха.

wengerout
27.03.2016 17:44

Ей такива коментари като на Сийман най-много ме дразнят.
Излиза, че единствената причина Венгер да е в Арсенал е не, защото печели титли,мачове и други, а защото видиш ли без него можело да бъде по-зле.
Тоест ще си го държим и ще си стоим в посредствеността, защото някой се страхува от промяна.Сега не сме добре, но можем да станем по-зле.Покорна глава, сабя я не сече..Нека си стоим така, че знае ли се после, може да загубим така скъпоценното 4то място, което всеки един от отборите до сега го е губил.И Челси, и Сити,и Юнайтед, и Пул, както и всеки (без Пул) е печелил ВЛ за разлика от нас.
Юнайтед може да са зле, но те ще го извървят тоя път и пак ще се завърнат все някога.А ние така в блатото с Венгер можем да прекараме още едни 10тина години.

nom3rcy
27.03.2016 15:44

мале, колко е остарял и променен... Ако не го пишеше в заглавието нямаше и да разбера, че това е Дейвид Сийман *lol*

simi91
27.03.2016 17:08

Подстриган, обръснат и остарял, нормално да не го познаем *lol* Иначе Венгер изобщо не знам как го търпят в Арсенал. Че колко години станаха без титли за тоя отбор под негово ръководство?