Балак си призна: Леко блокирах Евра

15:30
Балак си призна: Леко блокирах Евра
Михаел Балак си призна, че е блокирал Патрис Евра в ситуацията преди втория гол на Челси срещу Манчестър Юнайтед във финала за "Къмюнити Шийлд".

Както е известно, от лагера на "червените дяволи" протестираха след мача, че рефера Крис Фой е трябвало да спре атаката на "сините", за да се окаже медицинска помощ на Евра, който се блъсна в немския халф и остана да лежи на земята. В последвалата атака на лондончани Франк Лампард шутира в ръцете на Бен Фостър, който направи всичко възможно, но не успя да избие коженото кълбо и то попадна в мрежата му.

"Радвам се, че съдията не отсъди фаул, защото аз наистина леко блокирах Евра. Ако реферът беше дал нарушение, всичко щеше пак да е ОК, но той реши да пусне играта да продължи. После в Юнайтед изкараха лош късмет, защото точно в онази атака получиха втория гол, но това е положението", коментира Балак

"Аз самият не играх с топката след единоборството и не съм видял дали Патрис е бил контузен или не", допълни германецът.

"Изобщо не се чувствам гузен, че отбелязах в тази ситуация. Съдията решава кога да спре играта и кога тя трябва да продължи. От Юнайтед направиха същото през първото полувреме, но тогава мистър Фой ги спря, след това пък докато Балак се превиваше на земята, те протестираха, защо реферът е спрял атаката им, така че не мисля, че е нужно ние да бъдем обвинявани в нечестна игра", сподели пък Франк Лампард, който преодоля Бен Фостър при втория гол на Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pako7
11.08.2009 10:39

тук просто няма място за съмнения...фалът си беше очеваден!! все пак Балак направи 1-2 крачки напред за да се бласне в Евра и беше вдигнал опасно лакъта си кам лицето на французина!! Само не разбрах защо 2 мин по-рано когато пак двамата се бореха за топка , но този път Балак остана да лежи на тревата ...играта бе спряна на секундата?!?!?!

Cris_7
10.08.2009 20:44

Това ако беше леко.. Тоя Балак е най-мръсният и най-голямото лайно в футбола *sick*

paco_kl
10.08.2009 18:38

абе вие да нямате дупки вместо очи?въпросът не е в това дали е трябвало да продължи играта след непозволемия приом от балак,а какъв цвят трябваше да е картона.шибан футбол,почва да ме изнервя.само не ми казвайте да не гледам като се нервя.просто искам да има феърплей,какъвто няма у нас.нали за това гледаме големия футбол,за да се наслаждаваме на играта.е,този фаул беше меко казано умишлен с цел провокация

Lollipopp
10.08.2009 18:02

много ме радват хора които не са гледали мача и говорят :x onzzy - ами напълно прав си , докато беше в тях , нямаше значение че Евра лежи , но щом я изгубиха и Челси тръгнаха в атака , веднага почнаха да мрънкат ... Юнайтед нямат право да обвиняват никого за това че загубиха , както казах в друга тема - ако Юнайтед бяха стигнали до нещо от тази ситуация майната му на Евра , но след като е в техен ощърб веднага се почва с тоя виновен , оня виновен ... а и правилника го е казал - по преценка на съдията ... така че съжелявам за феновете на Юнайтед , но такава е истината ... приемете го *smile*

onzzy
10.08.2009 17:24

ами топката остана в маню веднага след фаула що не я изкараха а почнаха да викат след като я загубиха

blq
10.08.2009 17:02

liverpool9418 Само да те светна, че играчът с изваденото рамо е Нани, а не Евра *wink*

liverpool9418
10.08.2009 16:59

Леко ??? Балак, ако беше леко, нямаше да му извадиш рамото *wink*

Forzarossoneri
10.08.2009 16:34

Това ако е леко блокиране,не ми се мисли какви биха били последствията от тежко блокиране. *wink* Балак си е лайнар и за пореден път го доказа.