Иво Тонев: Стоев остава поне до 30-ти юни

19:25
Иво Тонев: Стоев остава поне до 30-ти юни
Един от собствениците на Левски Иво Тонев обяви, че Стойчо Стоев остава старши треньор поне до края на договора си на 30 юни 2016. След шест часа заседание, Управителният съвет на "сините" накрая обяви решенията си.

"Днешното ни заседание продължи доста по-дълго от очакваното, защото темите, които обсъждахме, бяха доста горещи, и имаше доста сериозно обсъждане, много мнения. По дневния ред, представянето на представителния отбор, с гост на заседанието бе Георги Иванов. Разговор относно развитието на ДЮШ също бе залегнало, както и откриването на Сектор А," заяви Тонев.

"Изслушахме спортния директор, имаше и много въпроси към него, мога да го обобщя: За всички е видно, че представянето на първия отбор не е това, което искаме и очакваме. Тук ще направя вметка, отчетохме всички лятото, когато започваше годината, ние започнахме с 10 футболисти, през зимата имаше доста освободени, привлечени нови седем, и по тази причина е необходимо повече време, тези нови играчи, с тези, които останаха, да станат един добър отбор. За да не изпадаме в детайли, ще спомена само, че договорът на Левски със Стойчо Стоев е до 30 юни тази година."

"Решението, което взехме днес, с оглед на отделените допълнителни средства през зимата, както и макар и с малко, завишени месечни възнаграждения от 1 януари, е логично и изискванията и целите да бъдат други. Нашето основно изискване, като УС е, да видим промяна в начина на игра на Левски. Наясно сме с недоволството, което има и в нашите фенове, то го има и в целия УС. По тази причина решението е, в следващите мачове целият спортно-технически щаб, и най-вече Стойчо Стоев, да ни убедят, и да видим промяна в играта на Левски. След това ние ще вземем решиние дали да започнем преговори за нов договор, или да вземем друго решение."

"По втората тема разговаряхме най-вече със Станислав Ангелов, а Даниел Боримиров по здравословни причини не присъства. Разговорите с него ще са следващата, или по-следващата седмица."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация