Лудогорец ще доиграва сезона без румънците

11:01
Лудогорец ще доиграва сезона без румънците
Селекционерът на румънския национален отбор Ангел Йорданеску разкри, че е говорил с хора от Лудогорец, като двете страни са се разбрали, че ако Лудогорец станат шампиони по-рано, което е напълно логично с оглед на преднината им от 14 точки, да пуснат в почивка тримата си румънски национали - Кешерю, Моци и Препелица, съобщава "Меридиан мач".
 
"Много е важно да решим проблемите с футболистите ни в чужбина. Първенството на България завършва на 29 май. Това означава, че нашите играчи в Лудогорец няма как да получат по-дълга почивка. Изпратих Виорел Молдован в България, за да говори с хора от клуба. Те ни обещаха да пуснат по-рано играчите ни", коментира Йорданеску на пресконференция преди контролите с Литва и Испания. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
23.03.2016 23:38

Естествено , че ще ги пуснат , дори не знам как Домусчиев не е изпратил хора в Румъния да уговарят националния селекционер за същата далавера . Едва ли някой си е мислил , че тея тримата (изключвам до някъде Моти) ще завършат кариерата си в Разград ... Търсят им се пари , а какво по хубаво от участие на еврото , дори съм склонен да вярвам , че дори да не бяха станали шампиони до тогава пак щеше да им се дава някаква спорадична почивка

kabela91
24.03.2016 10:16

Каква почивка щяха да им дават та те да не са нашите футболисти които не могат да изкарат цял мач на високи обороти . Видяхме няколко пъти как Кешеру го изкарваха в края на мачове и как той не беше доволен от смяната си . Тия момчета им се играе футбол и заслужават повиквателна , защото се борят за нея. Това което ти наричаш далавера няма как да стане дори във сънищата ти . Румънския национален отбор не е Българския национален отбор.

kabela91
23.03.2016 23:27

Честито на играчите и дано се представят на ниво .