Треньорът на Лацио скочи на Моуриньо: Интер нищо не игра

15:54
Треньорът на Лацио скочи на Моуриньо: Интер нищо не игра
Наставникът на Лацио Давиде Белардини остро репликира Жозе Моуриньо, след като португалският специалист заяви, че неговия Интер изобщо не е заслужавал да загуби мача с "орлите" за Суперкупата на Италия.

„Не мисля, че Интер ни надигра. Те отбелязаха заради наша глупава грешка в халфовата линия. През останалото време имаха две-три добри възможности, колкото имахме и ние. Бяхме напълно равностойни, а през определени моменти дори по-добри от "нерадзурите"", сподели Белардини.

„Ако по-добрият отбор е бил този, който е владял повече топката, тогава признавам, Интер е бил по-класният тим. Но от гледна точка на смиреност и желание за победа, ние бяхме с много пред тях. Затова си мисля, че напълно заслужено спечелихме мача”, допълни бившият треньор на Палермо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

La4kata89
10.08.2009 18:31

Dagoberty , ами такива каквито например са 4 пъти подред вече шампиони на Италия..отбора с най-добър бюджет и най-добри футболисти в момента в първенството и може би този отбор,който тотално надигра във всяка една фаза на играта Лацио ... и тоя смешник треньора им да каже,че Интер не направили нищо , бахти тоталния футболен инвалид,ама нормално е за Лацио,че ще имат такъв треньор...все пак вижте им успехите в последните години...професионализъм едва ли е думата,която би дала ясна представа за облика на щаба и целия им отбор *sick*

Dagoberty
10.08.2009 17:29

*wink* Добре казано кви са тия смешки Интер *joking*