Дешан: Завръщане на Рибери в националния? Темата не е актуална

13:19
Дешан: Завръщане на Рибери в националния? Темата не е актуална
Връщането на Франк Рибери не влиза в плановете на френския национален треньор Дидие Дешан.

Крилото на Байерн Мюнхен наскоро анонсира желанието си отново да носи фланелката на "петлите", но Дешан не мисли така.

"За мен въпросът, свързан с Рибери въобще не е актуален. Не беше нужно да се взимат прибързани решения", обяви Дешан. Рибери сложи край на кариерата си в представителния тим през 2014 г., като изтъкна лични мотиви за решението си.

В периода 2006–2014 Франк Рибери вкара 16 гола в 81 мача за Франция.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
22.03.2016 19:06

Специално за случая с отказването на Рибери не знам каква е причината , но всеки играч достига възраст когато чувства , че ако иска да има по - дълга кариера , просто трябва да започне да изгражда приоритети ! Когато през 2006 Тоти се отказа от националния на Италия му четох интервюто и наистина много се бях замислил , защото той реално с неговите контузии , а и беше 30 годишен , нямаше как да продължава да играе в такова натоварване ! А и италианците тогава още се водеха със страхотно поколение и наистина изглеждаше все едно дава път на младите . Но каквато и да е била причината на Рибери , мисля че той като човек е доказал , че се раздава за Франция на 100 и Дешан може да му подаде ръка

sdw
22.03.2016 13:40

За мен е крайно недопустимо и непатриотско да се откажеш от националния отбор.Бях против Берба.Неговото беше по-различно.Голямото му его не прие лична нападка от някой си и се почувства обиден.О,горкия той,на мама момчето.Ама Рибери не мога да го разбера...Личните причини и семейството са съчетани в едно изречение и с работата му в Байерн.За мен е смешно,за феновете на Байерн аз съм смешен,ясна е работата.