Нани пропуска началото на сезона в Англия

14:41
Нани пропуска началото на сезона в Англия
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Луиш Нани ще пропусне началото на сезона в Премиършип, след като напусна терена в неделния мач с Челси с контузия в рамото.

Португалското крило, автор на първия гол във вчерашния мач за Суперкупата на Англия, беше принуден да напусне игрището през второто полувреме след стълкновение с Джон Тери.

Днес Нани ще премине медицински изследвания, които ще определят степента на травмата му. Футболистът се присъединява в лазарета на "червените дяволи" към Неманя Видич, Уес Браун, Едвин Ван дер Саар и Гари Невил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
10.08.2009 20:47

Според мен Нани е добър играч ,но още трябва да се учи *wink*

Pandi
10.08.2009 17:46

Този ако съм на мястото на съра ще го изгоня БЕЗ ПАРИ.Абсолютен дървар и лакомия,което не се вписва в стила на отбора.През новия сезон ще е долбока резерва и от време на време ще го пускат да се поразходи.
Просто стилът му на игра е отвратителен и безперспективен.Дали е вкарал гол или не не е толкова важно ,когато е разсипал 10-20 атаки на отбора си или им е притъпил остротата.

zhivkot
10.08.2009 15:45

Жалко, направи доста добра заявка за титулярното място, но вярвам, че ще се завърне още по-мотивиран. Личеше си, че играе с огромно желание и едвам не се разплака като се контузи. Личи си, че е направил огромен напредък - вече не е толкова егоистичен играч, доста по-добре се позиционира и подава доста по-добре. Не губи топката лесно както преди 1-2 сезона, но все още може да си по-добри играта. Когато мине през 1-2 защитници не центрира, а тръгва да ги лъже пак и често проваля атаки по-този начин, но вярвам че ще изчисти играта си от тези не толкова фрапантни грешки - няма как иначе с такъв треньор. Момчето има потенциал, дано се развие.