Раниери: Трябва да останем концентрирани

10:22
Раниери: Трябва да останем концентрирани
Мениджърът на Лестър Сити Клаудио Раниери за пореден път заяви, че тимът му все още е далеч от спечелването на титлата във Висшата лига. След съботната победа при гостуването на Уест Бромич с 1:0, лисиците запазиха преднината си от 5 точки пред втория Тотнъм и 8 пред Арсенал
 
Въпреки огромната еуфория около клуба, италианският специалист предупреди своите футболисти да останат пределно концентрирани в оставащите седем срещи до края на шампионата.
 
"До края на сезона ни остават още седем мача, но в никакъв случай те няма да бъдат леки за нас. Ние сме Лестър, а не Манчестър Сити или Челси, за да кажем, че с преднина от 5 или 8 точки всичко е приключило. Трябва да се борим във всеки мач. Сред нашите фенове има много ентусиазъм и това е страхотно, но ние трябва да запазим хладнокръвие и концентрация, защото следващите седем срещи ще бъдат наистина непредсказуеми", обясни наставникът.
 
Раниери коментира и сериозната подкрепа, която тимът му получава от всички страни, тъй като голяма част от неутралните привърженици искат именно лисиците да вдигнат трофея в края на сезона.
 
"Феновете на отборите, които не са замесени в борбата за титлата, твърдят че искат Лестър да спечели. Хората казват, че защото играем със сърце и с правилната нагласа можем да постигнем нещо невероятно. Пак ще повторя обаче – въпреки това нашата задача е да останем концентрирани", допълни още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация