Топчо ще сменя Стоев начело на Левски

09:20
Топчо ще сменя Стоев начело на Левски
Легендарният защитник Елин Топузаков най-вероятно ще смени Стойчо Стоев начело на Левски. Очаква се това да стане във вторник, когато е предвидено заседание на Управителния съвет на сините, научи "Меридиан Мач".
 
От "Герена" разкриха, че вече са избрали и асистент на Топчо, който да му помага във всеки един елемент от треньорската професия. Става дума за Асен Букарев, който към днешна дата изпълнява функцията на скаут на Левски.
 
Идеята е двамата да водят отбора до края на сезона, а дотогава да се търси вариант за постоянен треньор. Не е изключено обаче, ако Топчо и Букарев се справят, да останат на "Герена" и през новия сезон. Както единствени съобщихме в събота, ръководството на клуба даде последен шанс на Стойчо Стоев в мача със Славия. Левски не падна от белите, което със сигурност щеше да предизвика треньорска рокада. Отборът обаче не игра добре и не победи, което оставя около 50 процента шансове за уволнението на Стоев.
 
Припомняме, че според новото правило на "Герена" най-много един представител на Управителния съвет може да е против уволнението на Стойчо, за да стане то факт. Ако са двама или повече, треньорът на сините ще си остане на "Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
21.03.2016 22:00

Явно този сезон Левски е наред да храни журналята. Браво! Мине не мине...ма какво говоря - всеки ден го уволняваме тоя треньор. Тука равен, там неубедителна победа и айде. Абе, господа драскачи, ама те другите (колкото там останаха отбори) се скъсват да бият. Дето се вика всички са Лестърите на българското първенство. Мачкат наред. Кой от кой по-зле, обаче Левски им в устите. Ми и те имат треньори за уволняване - Стоев, та Стоев. Ама Левски е марка и Левски продава. Айде - уволнявайте пак, но помнете -Левски го е имало и ще го има и след вас и който и да е треньор.

marioooooooo
21.03.2016 20:13

абее направо да връщат Вили Вуцов и да ни погребат тотално.....Бахти мизерията..Не го ли разбраха,че и 50 треньора да сменят,нищо няма да се промени,защото не треньорите са тези,които играят,а онези маймуни дет ги наричат футболисти *smile*

dqdoto46
21.03.2016 17:29

Тази глупост не трябва да я правят,ако правят смяна трябва да е доказан за целите,които гонят.

tonisport
21.03.2016 13:28

Стига с тоя Мъри. Мъри където и да отиде е разоплагал със стабилен бюджет. Видяхме го преди и него без бюджет. Видяхме го и в Ботев. Виждаме го и в Астана където отбора му е като нашия Лудогорец. видяхме го и в ШЛ как играеше за равен при положение,че можеше да измъкне победата в няколко мача.. Стойчо и той сем изхаби вече и втора година го чакаме да направи стабилен отбор и все не му се получава. Сопред мен трябва до края на сезона да се изчака и да се види дали ще устискаме второто място и по-важното дали ще заиграем хубав футбол и да бъдем фактор. Може би няма как на този етап да преборим Лудогорец,но поне да достигнем до реален шанс да влезем в ЛЕ,а не да отпаднем от първите анонимници. Трябва да се даде шанс и на чените да покажат на какво са способни и това няма да стане за 2-3 мача. И определено трябва Левски да се изчисти най-накрая от фигурантите в средата на терена и на тяхно ямсто да се търсят класни халфове. Един Марселиньо носи на гърба си Лудогорец вече 5 г.

Chelsea86
21.03.2016 13:51

Какво стига с тоя Мъри? Нали това казвам, че смяна на треньора трябва да има само, ако е с някой по-добър и доказан треньор. А не с Овчата глава, Сухия, Жадното и Кокали...

j_mourinho
21.03.2016 13:08

Много разбирачи се навъдиха тука.Какви играчи трябвало да се купуват, кой трябвало да е треньор.Глупост, след глупост.И запомнете едно нещо, всеки играч си играе за заплатата, не играе за името на даден отбор.Няма кой да ти рита за без пари.За това няма голяма разлика в отбора българи ли имаш или негри.И българите и негрите ритат за пари, нямаш ли пари умираш.

crazy_rabbit
21.03.2016 11:45

Букарев е единствения некадърник, който може да се сравнява с Гонзи и Кушев като треньор *lol* Явно ще завършим пред Левски *joking*

Chelsea86
21.03.2016 11:04

Съгласен съм само, ако го замени Мъри Стоилов, Люпко Петрович или някой доказан чужденец... Всякакви други експерименти само вредят на клуба и играчите. Задължително обаче е махането на Гонзо. Колкото и гола да е вкарал на ЦСКА в момента е вреден за Левски. *wink*

night_wolf1984
21.03.2016 11:50

Аз пък съм съгласен с тебе....за гонзо и за Петрович.Но трябва малко по добре да се подбира селекцията....стига с негри и латиноси..във Б и В група има млади и кадърни момчета,който ако бъдат привлечени ще изорат терена за емблемата Левски.Отивай обяснявай на един негър от буркина фасо ..какво е Левски в българия...той я бяга ,я не вземе парите и си живее живота.Не казвам,че трябва да няма чужденци,но да са качествени.Чехите например разчитат на много техни кадри,поляците също,Исландия,Уелс...все страни който имат напредък в последните години....трябва се налагат българи и юноши, неможе иначе футбола ни ще се превърне в едно блато в което затъваме яко !!!

kabela91
21.03.2016 10:50

Ако го уволнят сега то Левски няма да е това което искат да е феновете им още дълго време.

RoSKo0o0
21.03.2016 09:55

Тея са болни. Вместо да дадат време на Стоев, те ще го заменят с човек, който дето се вика няма и понятие от тази работа. Все тая... *smile* Така ще е докато мафията управлява футбола ни. Ше искат за 2 седмици шампиони да стават :]