Анчелоти: Готови сме за атака на титлата

11:35
Анчелоти: Готови сме за атака на титлата
Карло Анчелоти смята, че победата на Челси над Манчестър Юнайтед в "Камюнъти Шийлд" е доказала, че неговият отбор притежава нужните качества, за да спечели Премиършип през предстоящия сезон.

Тимът на Анчелоти нанесе ранен психологически удар в сражението за лидерска позиция в английския футбол. С този успех "сините" прекъснаха двегодишното господство на Юнайтед в "Къмюнити Шийлд".

При дузпите Петер Чех спаси удари на Райън Гигс и Патрис Евра, докато всички играчи на Челси реализираха опитите си от бялата точка, за да осигурят трофей на Анчелоти в първия му сериозен мач като мениджър на лондончани. Италианецът каза след мача, че отборът му е променил стила си на игра и победата в този мач, както и играта през последния месец, му вдъхват увереност, че тимът има потенциала за спечелване на Висшата лига.

"Сега ние сме готови да стартираме много важен сезон и искаме да вложим всичките си усилия. Този резултат е важен, защото доказва нашите възможности", отбеляза Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
11.08.2009 02:13

Все пак добро предположение ,но не попадна на "псевдо сити фен" ,а на истински съпричастен с успехите и неуспехите на този клуб !

jakos
10.08.2009 12:49

Yang_G
Да точно Сити имат шанс за титла точно пък C.T.I.D не е по скоро е откакто се наляха парите при тях от тогава си им фен

Yang_G
10.08.2009 12:02

Не сте само вие готови бе Карло ! C.T.I.D