Хубчев: Бяхме равностойни на шампиона

19:29
Хубчев: Бяхме равностойни на шампиона
Старши треньорът на Берое Петър Хубчев заяви, че според него тимът му е бил равностоен на шампиона Лудогорец въпреки загубата с 0:2. Наставникът е доволен, че отборът му създава положения пред вратата, но е притеснен, че те не се превръщат в голове.

"Видях нашия отбор като равностоен на шампиона. Този гол от статично положение изнерви футболистите, но през втората част отново бяхме на ниво. С риск да изглеждам смешен в очите на някои, мисля, че бяхме доста равностойни на Лудогорец. Радващо е, че имаме положения, но не ги вкарваме. Ние разчитаме на отборния дух. Илия Миланов бързо схвана атмосферата тук и пасна към колектива. За съжаление имаме доста контузени и най-важното по време на паузата е да възстановим тези хора", каза Хубчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
19.03.2016 20:49

Мале ако това си казал точно което го пише а то е

С риск да изглеждам смешен в очите на някои, мисля, че бяхме доста равностойни на Лудогорец. Радващо е, че имаме положения, но не ги вкарваме.


С кое се радваш , че правите положения ама не ги вкарвате . Хората на това не биха се радвали .
Биха се радвали да имате едно или две положения ама да вкарате. Като не вкарате нито един гол кел файда от 15 положения за мача.