Атлетико рухна срещу Спортинг Хихон (видео)

19:03
Атлетико рухна срещу Спортинг Хихон (видео)
Атлетико Мадрид на практика се прости и с малките си практически шансове за титлата, след като днес допусна загуба като гост на Спортинг Хихон в среща от 30-я кръг на Примера дивисион. Мачът се игра на стадион "Мунисипал Ел Молинон".

Дюшекчиите успяха да пробият отбраната на домакините малко преди да изтече първият половин час на срещата. Тогава се разписа Антоан Гризман.

Фактът, че във вторник вечерта мадридчани трябваше да играят 120 минути срещу ПСВ в сблъсъка си от Шампионската лига, се оказа решаващ и за развоя на днешния мач.

В последните минути енергията на дюшекчиите бе на привършване и те допуснаха изравняване. В 79-та минута Санабрия реализира. Десет минути по-късно Карлос Кастро пък заби нов гол за Хихон и така пълният обрат бе осъществен.

Спортинг спря серията си от четири поредни шампионатни загуби и поне временно се измъкна от зоната на изпадащите, събирайки 27 точки.

Атлетико остава на втора позиция с 67 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
19.03.2016 21:08

Атлетико в последните срещи нейзменно играят зле срещу тоя отбор като гост.*smile*

Ginekologa
19.03.2016 19:53

Видях 2,3 фиша победа за хихон на 151 коеф*lol*

MaLkO_LuD94
19.03.2016 19:27

Отслабват отслабват *cigarette*Лошото е че мачовете ни с тях са след паузата а ние след паузите не играем добре *erm* Относно титлата струва ми се вече решена особено ако утре не загубим мача с Виляреал *smile*