"Като видях, че Вили Вуцов не е треньор на Левски, бях спокоен, че няма да загубим"

16:31
"Като видях, че Вили Вуцов не е треньор на Левски, бях спокоен, че няма да загубим"
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново не се изказа особено ласкаво за днешния съперник на белите - Левски. Двата отбора завършиха 0:0 на "Овча купел", а след срещата босът на най-стария столичен тим в прав текст заяви, че срещите на сините срещу Берое и Черно море са в стил "Полегнала е Тодора". Стефанов също така индиректно посъветва ръководството на сините да уволни Стойчо Стоев и на негово място да назначи Вили Вуцов.

"Доволен съм. С оглед показаното на терена равенството е закономерно. Направихме няколко пропуски, но не отбелязахме. Като цяло съм доволен от играта, момчетата се бориха, дадоха всичко от себе си. Всички мачове са битка. Да не мислите, че следващият мач срещу Монтана ще е лесен?!

"Като видях, че няма смяна на треньора, не е Вили Вуцов, бях спокоен, че няма да загубим. Левски никога не е бил мерило за футбола. Левски може да бие Черно море, в Стара Загора, където има "Полегнала е Тодора". Славия не ляга. Те имат 13 милиона, а ние - милион и триста.

"Да продължават в същия дух, ще стигнат далеч", коментира Венци Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
19.03.2016 19:25

Славия не ляга....ахаха....тъпкала ганка луканка,дето играят само...Колко милиона направи бат венци от черно тото*smile*

night_wolf1984
19.03.2016 21:05

ади бре миналия в долната половина пак правиха врътки...*smile*

crazy_rabbit
19.03.2016 19:52

За пореден път апелирам да спрете да пишете глупости - това е трети сезон вече, в който Славия не урежда мачове !

crazy_rabbit
19.03.2016 17:33

Отбора играе добре, с млади момчета, а той пак говори за Левски...