Венгер: В момента не се интересуваме от Ибра, но...

16:05
Венгер: В момента не се интересуваме от Ибра, но...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намекна, че е възможно артилеристите да отправят оферта за звездата на ПСЖ Златан Ибрахимович. Както е известно, шведът обяви, че напуска френския клуб след края на сезона, когато изтича договорът му.

Таранът е свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед, Челси и Милан, но Венгер изненадващо сподели, че топчиите може и да се пробват да привлекат Ибра.

"В момента нямаме интерес към Ибрахимович, но нещата могат да се променят. Имаме добри нападатели, които обаче страдат от липсата на качество в цялостната ни продукция", каза Венгер.

"Вече сме фокусирани изцяло върху първенството и се надявам утре да успеем да дадем 100 процента от себе си и да спечелим. Нещата ще се променят до края на сезона, но само ако се погрижим сами за себе си."

Арсенал е на трето място в класирането, като изостава на 11 точки от лидера Лестър, осем кръга преди края. "Артилеристите" обаче имат и мач по-малко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
18.03.2016 16:42

Това "утре" е гостуване на Евертън, ако не си забравил и ще ни трябват повече от 100%, щото всяка изгубена точка от тук нататък значи край на шанса за титла. Макар че аз и сега не виждам такъв.