Чисора: Кубрат не ме плаши, бие се като аматьор

15:56
Чисора: Кубрат не ме плаши, бие се като аматьор
"Аз избрах Пулев, защото той не ме плаши. Той се бие като аматьор, ще го унищожа на ринга", закани се британският боксьор Дерек Чисора на съвместна пресконференция с Кубрат Пулев за двубоя им в Хамбург на 7 май.
 
На срещата с медиите в София Чисора изрази огромна увереност за мача за европейската титла и разкри, че сам е искал срещата да се проведе в България. 
 
"Благодаря за гостоприемството в красивата ви страна. Голяма чест е да пристигне в страна, където един спортист е толкова обичан от своя народ. Очаквам страхотен бой с този човек на 7 май, той е боец, но аз знам, че съм по-добър боксьор от него. Знам, че не сте съгласни с мен. Аз лично поисках мачът да се проведе в България. Аз избрах Пулев, можех да избера може Джошуа, но избрах Пулев. Той не ме плаши. Той се бие като аматьор, ще го унищожа на ринга", заяви британецът. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_machine
16.03.2016 19:26

На тия "циркаджииства" преди мачовете никой не се връзва, по-зле са и от кеча.....

Onzo20
17.03.2016 03:35

Приковават внимание към мача, правят си реклама, опитват се да вземат страха на противника. Има го навсякъде. Иначе поне не правят мизерии на пресконференциите, което е добре, защото на Чисора не са му чужди.

Rezors
16.03.2016 20:28

Да бе,верно си е тва,там поне вкарват душа в шоуто.