Стоев: Има много време до края на първенството

16:32
Стоев: Има много време до края на първенството
"Нямаме притеснения преди мача с Пирин", това заяви старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев на традиционния брифинг преди домакинството срещу благоевградчани. Сините приемат орлетата на 13 март от 16:15 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.
 
"Не би трябвало да има притеснение. В един футболен мач винаги могат да станат изненади – първият или вторият да загуби от последния, това са си нормални неща. По-скоро се създаде напрежение от страна на вас журналистите. Това може да е повлияло по някакъв начин, но не бих казал, че има притеснение. Всички в тима сме пределно концентрирани преди двубоя", заяви Стоев.
 
Наставникът разкри, че най-вероятно срещата ще пропусне десният краен бранител Сашо Александров, който е с мускулна травма. За останалите, които са с по-леки контузии ще бъде решавано непосредствено преди мача.
 
"Възможно е да започнем с двама нападатели. През седмицата използвах четири различни тактически схеми. Преди мача ще видя състоянието на тези, които имат проблем и чак тогава ще преценя кой е най-удачният вариант за неделя. Най-вероятно Пирин ще се затвори. Съмнявам се, че като гост ще опитат да се надиграват с нас. Разполагат с много бързи състезатели в предни позиции, така че за тях е удачен вариант да се затворят и да разчитат на контраатаки. Така мисля, че ще процедират, но ще видим дали съм прав, когато дойде мачът", сподели още специалистът.
 
Стоев коментира и лошото началото на пролетния полусезон от страна на Левски. "Вина имаме всички. Не бих казал, че е само във футболистите. Естествено, че и треньорът има вина. Аз съм далеч от мисълта да бягам от отговорност. Но пак ще повторя – нещата се преекспонираха прекалено много. Въпреки някои неуспешни мачове, които изиграхме, имаме още много време до края на първенството", допълни старши треньорът на сините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация