Пулев: Не се нуждая от реклама на гърба на поредната човешка трагедия

13:06
Пулев: Не се нуждая от реклама на гърба на поредната човешка трагедия
Кубрат Пулев използва своя профил във Фейсбук, за да коментира инцидента пред дискотека в Студентски град, при който боксьорът се е озовал на мястото и е помогнал за спасяването на живота на пребито момче.

Кобрата заяви, че не желае акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван.

Пулев призова институциите да се събудят и органите на реда да "заработят истински".

Ето какво написа Пулев:

По повод инцидента в дискотека "Плаза" в Студентски град от нощта на 8-ми срещу 9-ти март искам да споделя:

Не е важно, че по стечение на обстоятелствата, се оказах на мястото на събитието и помогнах с каквото можах на пострадалото момче. Винаги бих се притекъл на човек в нужда.

Не желая акцентът от поредния нещастен случай да бъде изместван, че аз съм бил там. Не се нуждая от реклама върху гърба на поредната човешка трагедия.
Вярвам, че всеки друг на мое място би постъпил по същия начин.

Инциденти като този се случват от години. Не само в Студентски град, а в цяла България. Умират деца, които бързо биват забравяни, а онези, погубили невинен живот, крачат сред нас безнаказани.

Това трябва да спре. Институциите трябва да се събудят. Органите на реда - полиция, прокуратура, цялата ни съдебна система да се обединят, да заработят истински, професионално.

Не може да има престъпление без наказание. Не може да се избиват нелепо хора, отишли да се веселят. Не може да стоим безучастно докато стотици почернени семейства наблюдават убийците на своите деца на свобода.

Нека всички помним, че никой не е застрахован. Утре, на мястото на Кирил, може да е вашият син, вашата дъщеря, вашият брат, сестра.

От цялото си сърце желая той да се оправи и да се възстанови напълно, а на семейството му - кураж. Нека Бог да е с вас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
10.03.2016 14:04

Има ли значение, човека се е прибрал и излязъл да разпусне. Няма значение къде е бил, се пак приятелката му е с професия, която не може да работи през деня, така че не виждам дали това трябва да е основното за което трябва да обърнем внимание или поредната трагедия която се случи.

Хора, ние даваме повече жертви отколкото страни в които има военно положение, това е трагично и ужасно.

lazera0
10.03.2016 13:57

Браво за постъпката, ама много ми е чудно как така се озоваваш случайно в 4 часа пред Плаза

stella_artois
10.03.2016 13:42

Огромен, голям, истински БЪЛГАРИН е Кубрат ! И на всички гадни мишоци дето го обиждат с обиди от сорта на "кръчмарски бият" и че бил много устат и прочие... Алооо мишки вие кво сте направили в тоя живот, че да обиждате един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН, който стана първият БЪЛГАРИН, който игра за СВЕТОВНАТА ТИТЛА в СВРЪХТЕЖКА категория !!! Това, че загуби не е срамно, все пак да загубиш от Кличко, който е безпосрен доминант в света последните 20 години. Само може да му завиждате ! Продължавай напред, Кобра, ние, истинските българи те ценим и се радваме, че защитаваш честта на БЪЛГАРИЯ !!!! ВЕЛИК СИ !