Хидинк: Всичко свърши след травмата на Коща

11:40
Хидинк: Всичко свърши след травмата на Коща
Мениджърът на Челси Гуус Хидинк остана много разочарован след загубата с 1:2 от Пари Сен Жермен в реванша от 1/8-финала в Шампионската лига. Това бе второ поражение за лондончани, които приключиха участието си в турнира.

В средата на второто полувреме при резултат 1:1 голмайсторът на домакините Диего Коща се контузи и напусна принудително терена. Според Хидинк именно този момент е решил изхода на мача.

"Показахме прекалено много респект към съперника в първите 10 минути, когато те доминираха. ПСЖ е добър отбор, но след като взехме инициативата, успяхме да създадем няколко положения за гол. Всичко свърши в 67-ата минута. Ние пропуснахме добра възможност да отбележим, а и Диего Коща се контузи. Знаехме, че той не е напълно здрав, но много искаше да играе, а видяхте, че вкара страхотен гол. Видяхте каква е разликата между двата отбора. Нашите резерви са млади момчета, а съперникът пусна в игра Единсон Кавани. Кенеди започна на левия бек и се справи отлично. Сезонът е труден за нас. В един момент бяхме притеснени дори да не изпаднем и стана много трудно да се целим в четвъртото място", заяви Хидинк.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologa
10.03.2016 21:12

обърка целия състав като пусна кенеди бек

pesholudiq
10.03.2016 21:15

Кенеди мога да ти кажа, че се представи много добре... Кой да пусне Баба ли ? Дето е толко дезорентиран, че не знам как се набутаха с 26 млн. за него ...

CFCLondon
10.03.2016 19:30

Сезона отдавна свърши, не знам за какво спасяване говориш. Топ 4 няма как да стигнем, ШЛ приключихме, а ако мислиш, че една ФА ще замаже нещата - е, не си познал. Всичко опира до това да се играе в ШЛ другия сезон, което очевидно няма да се случи / не излизайте с твърдения как ще вземем еди колко си мача до края, как имаме шансове и т.н. - глупости! /, така че сезона е безвъзвратно загубен.

pesholudiq
10.03.2016 21:16

Хидинк няма защо да го критикуваш, в лигата се представяме повече от добре, но щетите при Моуриньо бяха твъъърде големи. А за ШЛ нямаше какво да направи, Коста и Азар са започнали контузени. Ако Коста не се беше контузвал поне до продължения щяхме да го докараме, но малшанс ...

Double_De
10.03.2016 18:17

Ще си спестя критиката към Хидинк и целия отбор само и единствено, защото предстои другия основен мач който може да продължи надеждата за спасяване на сезона.