Жуниор Кайсара: Надявам се на траснфер в Байерн Мюнхен

13:51
Жуниор Кайсара: Надявам се на траснфер в Байерн Мюнхен
Бившият защитник на Лудогорец Жуниор Кайсара е развълнуван от информациите за интерес към него от страна на Байерн Мюнхен и не крие, че мечтае да облече фланелката на немския колос. Бразилецът в момента е футболист на Шалке 04.

"Изглежда Байерн наистина търси десен бранител и съм много радостен от това, надявам се трансферът да се осъществи. Шалке е голям клуб, но всеки футболист мечтае за прогрес, а в Германия крачка напред за мен ще бъде Байерн. Мисля, че в такъв случай и бразилският селекционер Дунга би следил моята игра с голямо внимание. Също така искам да подчертая, че в Шалке се чувствам отлично и искам да постигна много успехи с този клуб", обяви Кайсара, цитиран от "Lance".

Немските медии от известно време твърдят, че 26-годишният бразилец е желан лично от Карло Анчелоти, който ще оглави най-титулувания немски клуб след края на сезона. Италианският специалист е преценил, че Кайсара може да бъде полезен на Байерн и дори да бъде постоянен титуляр в тима.

Кайсара игра за Лудогорец от 2012 до 2015 г. и записа 128 срещи за тима от Разград в различните турнири. Шалке плати на българския клуб 4,5 млн. евро за южноамериканския футболист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kapitana123
10.03.2016 04:17

Неуместно изказване! Тази неща би трябвало да си ги мисли наум.

RMRM7
09.03.2016 20:29

Феновете в Германия са по толерантни, все пак всеки вижда,че това е наистина крачка напред в кариерата му, иначе ще е много зле ако каже че иска да отиде в Дортмунд, или играч на Дортмунд да иска в Байерн. Всеки знае че баварците купуват всичко качествено в Бундеслигата и не само, не вярвам някой да освирква Кайсара повереме на мач заради това изказване

Pechenqgata
09.03.2016 19:06

Кайсарата е мн луд, направо ако отиде в Баерн ще ги прави криви, един от малкото мн качествени футболисти играли в България напоследък..*beer*

veseli4o
09.03.2016 15:59

Така си е не трябва да скача в небесата,те и Дока Мадурейра от Истанбул ББ го искаха уж Галатасарай през 2012,но само до там остана си в Истанбул до ден днешен!Ония пък съотборници на Кайсара на име Абало,Ешпин6о искаха чужбина,но няма и сезон плачат да се върнат у нас,но чичо Гошо не ги ще!Тъй,че нека изкара поне година в Шалке пък тогава се мисли за трансфер!Всички българи трябва да се гордеем,че той успява в чужбина след напускането му от България!Броят се та пръсти чуждестранните ни футболисти успели навън макар и не в такъв голям отбор,но все пак!Освен за Новакович,Мораеш,Жоаозиньо,Жоао Карлос и Безяк в днешни дни,за други не се сещам!!!

ComsteR
09.03.2016 19:39

Само не разбрах къде е казал, че Шалке са малък отбор?

lilikoli
09.03.2016 18:10

съгласен съм с теб освен с това , че Шалке са малък отбор ,доста голям са си *smile*

tishowinner2
09.03.2016 15:28

Не е добре да го казва това. Съвсем скоро успя да пробие в сериозен отбор като Шалке и не е добре да скача в небесата твърде рано. С такова изказване може да си вкара автогол, защото може да го закотвят на пейката в Шалке и вместо в Байерн да иде в по-малък отбор и от Шалке. Нека си играе играта пък ако го харесат баварците, те си имат хора за трансфери, ще изпратят допитване, ако трябва и оферта за него, пък тогава да си казва мнението.