Трансферен часовник (9 август)

10:31
Трансферен часовник (9 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



18:40 часа: Рома може да върне бившия нападател на Интер Адриано в Серия А, твърдят медиите в Италия.


17:33 часа: Ръководството на Фиорентина ще финализира в близките дни трансфера на Кристиано Дзанети, съобщават италианските медии.


16:53 часа: Френският елитен Сент Етиен проявява много сериозен интерес към нападателя на немския Вердер Бремен Бубакар Саного.


16:18 часа: Атакуващият полузащитник на португалския гранд Спортинг Лисабон Симон Вукчевич отказа да премине в гръцкия шампион Олимпиакос.


15:43 часа: Бешикташ проявява интерес към нападателя на Евертън Луи Саха, но "карамелите" за сега отказват да го продадат.


15:12 часа: Сампдория се отказа от привличането на Франко Семиоли. За сметка на това обаче, тимът от Генуа в близките дни очаква да финализира сделката по закупуването на съотборника му във Фиорентина Дарио Даинели.


14:38 часа: Тотнъм е на път отново да се включи в битката за подписа на Ашли Йънг от Астън Вила. Според "News of the World", "шпорите" се готови да извадят 21 милиона паунда за съотборника на Стилиян Петров.


13:50 часа: Президентът на Рома Розела Сенси вече е влязла в контакт с Флорентино Перес за закупуването на Алваро Негредо.

12:17 часа: Съндърланд също се включи в борбата за дефанзивния халф на Уигън и младежкия национален отбор на Англия Лий Кетърмоул. Както е известно, много сериозен интерес към играча проявява Ливърпул.


11:26 часа: Френският шампион Бордо проявява сериозен интерес към нападателя на Валенсия Никола Жигич. "Жирондинците" са готови да платят 12 милиона евро за 28-годишния голмайстор.


10:30 часа: Футболистът на Спартак Пловдив Емил Аргиров почва тренировки с Левски в понеделник, пише официалният сайт на втородивизионния клуб.


09:58 часа: Страхотна оферта подготвя лондонският Челси за футболиста на Милан Алешандре Пато.


09:40 часа: Шампионът Левски очаква в касата на клуба да влязат 2,5 милиона евро от трансфери, пише "Труд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация