"Синя България": Вили Вуцов няма как да стане треньор на Левски

12:53
"Синя България": Вили Вуцов няма как да стане треньор на Левски
Двете фенски организация на Левски – Национален клуб на привържениците и Тръст „Синя България“ излязоха с позиция във връзка с непрекъснатите спекулации за треньорска смяна в тима от Герена. Организираните фенове обясниха, че без тяхното съгласие няма как да се стигне до промени в треньорския щаб.

Както е известно, в последните седмици има много слухове, че Велислав Вуцов ще замени Стойчо Стоев начело на „сините“.

Ето и какви съобщения публикуваха двамата председатели на фенските организации в профилите си в социалните мрежи:

„Вили Вуцов няма как да стане треньор на Левски без гласа на Тръста и на Националния клуб на привържениците според устава на клуба. Такъв глас „за” няма да има от двете организации“, заяви Степан Хиндлиян.

Позицията на Васил Колев:

„Вили Вуцов няма как да стане треньор на Левски без гласа на Тръста и НКП според устава на клуба. Такъв глас „за” няма да има от двете организации“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
07.03.2016 15:37

Не са случайни тези "полемики" , че Вуцов ще поеме Левски ... Просто се случва поредния цирк - Стоев взима по - голяма заплата , докато Вуцов ще работи почти без пари , за него е важното да се показва , хората да говорят за него и да е в светлините на прожекторите ... А ако отбора няма амбиции до края на шампионата , а и не само - защо да харчи за треньор , като може да си вземе някой балък и да мине тънкаж ... И тази им схема много се връзва с нещата , които каза Жейнов съвсем на скоро относно "политиката" на клуба

sensea
07.03.2016 13:31

Ама пък как хубаво подскача до тъч линията ...а... ?!*lol*